Moonlight 1. évad 13. rész
2011. október 10. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 13. rész

A sorozatban nálam Jason Dohring (Josef) az abszolút befutó. Most mellett feltűnik egy újabb sármos, jóképű (el kell ismerenem) szereplő Eric Winter személyében, aki Josh utódját játsza, a kerületi államügyészt. Ericet láthattuk már a Csúf igazságban Katherine Heigl oldalán. De most lássuk hogyan birkózik meg a vámpírok világával.

 
 
113. Rövid az élet
 
Most, hogy Mick újra halandó ember apró lépésekkel ugyan, de közelít Beth felé. Úgy tűnik sikerül átlépnie a határt, amit önmaga szabott, talán Beth, talán a saját érdekében. Randizgatnak és együtt nyomoznak, gyakorlatilag az egész napot együtt töltik.
 
Ez a rész is a veszteségekről szól. Beth főnökét Maureenet meggyilkolják, a szálak egy másik holttesttel együtt egy plasztikai sebészhez vezetnek, és egy politikushoz. A politikus a család fontosságáról szónokol, holott az ő családjában sincsenek rendben a dolgok. Ezt nem is bizonyíthatja jobban más, mint Bonnie, a lánya, akinek az életét Mick menti meg. Ebbe a mutatványba vámpírból lett ember magánnyomozó ezúttal könnyen bele is halhatott volna.
 
A plasztikai sebész nyomon elindulva ritka embervérrel kereskedő vámpírok nyomára bukkannak. Mint tudjuk Beth vére is ritka (ki hitte volna), a lányt az új kerületi ügyésszel együtt Benjamin Talbot (Eric Winter) fogva tartják. Mick Josef erődemonstrációja hatására, megválik attól, amire talán a legjobban vágyott. Ismét vámpírrá változik, hogy megmentse (ahogy ő fogalmazott) az ő Bethét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr483264597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása