Justified - A törvény embere 2. évad 4 - 5. rész (204-205.)
2011. június 04. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 2. évad 4 - 5. rész (204-205.)

Az első évadban a Raylan fő ellenfele Boyd volt, ám úgy fest ő jó útra tért. Avanál lakik, visszament dolgozni a bányába és látszólag mindent megtesz, hogy lerázza magáról a múltat. A második évadban Givens rendőrbírónak a Benett családdal kell megküzdenie, a családi fű bizniszük csak úgy virágzik a városban. A Benett család egyik tagja lesz a fő ellenlábasa, nem más, mint Dicki Benett (Jeremy Davies - a Lostban szerepelt), akinek személyes elszámolni valója is van a rendőrbíróval, egy régi baseball sérülés miatt lett örökre sánta. Raylannel ütközött.
De most lássuk mi is történt a következő két epizódban.

 
 
2. évad 4. rész
 
Mags (Mrs. Benett) ét kissé ütődött fia az előző részben kirabolt egy buszt, ami tele volt drogokkal. Eddig sem lettek megdicsérve érte, de most hogy Raylan beállított a családi vacsorára, hogy figyelmeztesse őket a közelgő veszélyre (a Dixie maffia bosszújára), hát akkor már Mags is dühbe gurul.
 
Gary még mindig szereti Winonát, és vissza akarja kapni, hát behívja magához, hogy beszéljen vele. Hát nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ha én vissza akarnék kapni valakit nem azt mondanám neki, hogy el kell válnunk. Raylan rögtön átlát a szitán, ez is csak egy trükk, hogy Gary részéről.
 
Clinton egy frissen szabadlábra került férfi, akit péppé verte pártfogóját és meglépett. Az ügy természetesen az Raylanékhez fut be. Ám az ügynek van némi pikantériája. Clinton Rachel húgának a gyilkosa, és nem mellesleg Rachel sógora. Ma van a fia 12. születésnapja, nem szeretne mást csak látni a fiát.
 
 
2. évad 5. rész

Raylan a Benett család után nyomoz. Meglátogatja a börtönben Dewey Crow-t, hogy elbeszélgessen vele. Boyd és új „barátai” a nagy bummra készülnek, úgy fest Boyd mégsem tud ellenállni a pénznek. De ezzel kockáztatja azt, hogy Avanál élhet, alkujuknak egyetlen kitétele volt, semmi törvénytelen. Ava vajon mit tesz, amikor Boyd bevall neki mindent, és a segítségét kéri?
 
A rendőrbíró nyomozása veszélyezteti az üzletet, emiatt Mags Benett keményen megbünteti a bűnöst. Coovert, a fiát. Hát nem bánik vele kesztyűs kézzel, egy cseppet sem. Dickinek is kapnia kellett volna, de nyomoréksága miatt anyja, "pusztán végignézeti fiával azt, ahogy Coovert bünteti".

Raylan nagyon a szívén viseli a kis Loretta sorsát, meglátogatja a lányt és ígéretet tesz neki arra, hogy ha a lány hívja azonnal érte rohan.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr212942462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása