Kathy Lette:Hogyan tegyük tönkre a férjünket
2011. május 15. írta: Szilvásgombóc

Kathy Lette:Hogyan tegyük tönkre a férjünket

Kathy Lette ismét hatalmasat alkotott! A Hogyan öljük meg a férjünket után itt a következő gyöngyszem, a Hogyan tegyük tönkre a férjünket. A történet kicsit más, ám a hangulat ugyanaz. A történet főszereplője Lucy, aki abban a hitben él, hogy a házasságával nincsen semmi gond. Férjével és két kislányával Tallyval és Rubyval most költöztek Ausztráliába, szép ház a tengerparton ez minden boldog feleség álma. Lucy abban a boldog tudatban élt egészen idáig, hogy a házasságával minden rendben van. Ám az élet hamar pofon vágja. Ugyanis kiderül, hogy Jasper félrelépett, nem is akárkivel…

Mint ahogy az lenni szokott a baj csőstül jön. Tally az anyját hibáztatja a darabokra szakadt házasságért, Jasper anyagi gondjai támadnak, aminek az oka az a bizonyos harmadik. Lucy nagyon padlón van, nem akarja belátni, hogy a férje nélkül is boldogulhat, vagy, hogy van más férfi, aki segíthetne neki boldogulni. Két kézzel csimpaszkodik álmai és házassága darabjaiba, minden erejével azon van, hogy összeragassza a széthullott darabokat.
De szerencsére nincs egyedül ott van Susie a szomszéd elvált, gyermekét egyedül nevelő anya, aki mindent elkövet, hogy segítsen neki feltápászkodni a padlóról. Még a bronzmedál megszerzésére is ráveszi, igaz Lucynak nem igen fűlik a foga ahhoz, hogy szörfös életmentő legyen, de be kell látnia, hogy egyre inkább tetszik neki. És nem csak a kikapcsolódás miatt… bizony egy pasi van a dologban. Lockie, a csöndes, mogorva, napbarnított csupa izom oktató. Fel kelti Lucy érdeklődését a hallgatag és zárkózott, fiát egyedül nevelő férfi, aki (szó szerint) mindig ott van, ahol szükség van rá. Legyen szó kempingezésről, vagy a nyílt tengerről. 
 
A könyv érzelmekkel, izgalmakkal, vidámsággal és könnyekkel van tele. Olykor felemel, olykor elszomorít, de letehetetlen. Érzelmes, szellemes… tökéletes. Reményt ad a reményvesztetteknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr862905542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása