Castle 1x02
2010. augusztus 29. írta: redbandita

Castle 1x02

Veszedelmes viszonyok
(Nanny McDead)

Fiatal lány a mosókonyhában. Ebben semmi furcsa nincs, csakhogy ez a lány halott és egy szárítóba gyömöszölve találnak rá. Sarah dadusként dolgozott, vajon ki ölhet meg egy kedves, fiatal lányt? És miért? Erre keresik a sorozat második részében a választ!
 

Kate Beckett (Stana Katic) nyomozó kénytelen társulni Castle-el. Ez nem igazán tetszik neki, hiszen Castle (Nathan Fillion) beképzelt, nagyszájú, pimasz és mintha vonzaná a bajt. Most is egy gyilkossági ügyben nyomoznak. Egy társasház alagsori mosókonyhájában találnak egy hullát. A fiatal lány a ruhaszárítóba van betuszkolva. Az egyetlen nyom a helyszínen egy flakon fehérítő. Így tehát Beckett és csapata munkába áll.
 
Mint az lenni szokott több tettes is van a rész során, de a végén persze kiderül az igazság! Sok olyan „bűnre” is fény derül, amik nem tartoznak a bűntényhez, de Beckett és Castle kérdései, okfejtései nyomán a felszínre kerülnek. Többen megcsalták házastársukat, titokban válni akarnak stb. Szóval mindenkinek van valamilyen titka. Annyit még elárulok, hogy a tettes egy olyan személy, akire kevesen gondolnának...
 
Castle ihletet kap és nekiáll az új könyv megírásának. Az új regény főszereplőjét Beckettről mintázza. Ebből a részből az is kiderül, hogy Castle már többször is volt nős, és hogy lányát, Alexist kicsi kora óta egyedül neveli. Remélem egyszer megtudjuk hova lett Alexis édesanyja!?
 
Az epizódban felhangzik Pink- So What című dala:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr692255984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása