J. R. Ward- Megsebzett szerető
2010. július 14. írta: redbandita

J. R. Ward- Megsebzett szerető

Fekete tőr testvériség 3. kötete:

Nagy bajban vagyok, mert imádom ezt a könyvsorozatot, de ha őszinte akarok lenni, akkor a Megsebzett szerető annyira nem tetszett. Az első két rész sokkal izgalmasabb volt. De ami leginkább nem tetszett, hogy a harmadik kötet főhőse, Zsadist teljesen megváltozott. Én nagyon kedveltem az első két részben, pontosan azért, mert ő volt A Rosszfiú. Mindig morcos volt, kicsit ijesztő is. De pont ezért volt nagyon szerethető karakter.

Zsadistról: „a híre pedig, nos, hasfelmetsző Jack hozzá képest is csak kiscserkész…”

 

 
A történet ott folytatódik ahol a második rész befejeződött. Az elrabolt Bellát égre-földre keresi a testvériség, és az egész vámpírtársadalom is. Mivel hat hét telt el eltűnése óta, sokan már halottnak hiszik. Arisztokrata családja még a „temetését” is megszervezi. Talán az egyetlen aki még reméli, hogy életben van az Zsadist.
 
Nem árulok el nagy titkot, hogy természetesen kiszabadítják a lányt, az alantas fogságából. De a bonyodalmak igazából csak most kezdődnek… Két testvér is beleszeret a lányba. Miközben az Ő szíve egyértelműen csak egyikükhöz húz! De nem árulom el, hogy melyiküket választja Bella! Még annyit elhintek, hogy szerelmük nem marad „nyomtalan”!
 
Természetesen a többi szereplő körül is zajlanak az események. Néhány gondolat róluk: John még nem alakult át, de elkezdi a vámpírsulit, harcosnak áll, és közben a szerelemre is rátalál. Tohr nagy megpróbáltatás elé kerül, számára rendkívül értékes dolgot veszít el, talán a legértékesebbet. Nem is tudja elfogadni a helyzetet és szó szerint köddé válik. A testvérek (Zsadist és Phury) történetét is megismerjük, megtudjuk mitől ilyen gonosz Zsadist, és hogyan veszítette el Phury a lábát. Egyikük pedig házasságot is köt ebben a kötetben, ráadásul apai örömök elé is néz! Butch továbbra is epedezik Marissáért, de az továbbra sem méltatja túl sok figyelemre. A rendőr meglátja amint Marissa egy másik férfi autójába száll be!
 
De az alantasoknál is zajlik az élet, Mr. X elveszíti főnöki posztját és helyére Mr. O lép. De nem igazán foglalkozik az alantasokkal, inkább „felesége” visszaszerzésével van elfoglalva és ezért bármire (de tényleg bármire) hajlandó!
 
Egy új „fajt” is megismerünk ebben a kötetben a manipulátort. Akikből nagyon kevés van, és különleges képességeik miatt nagyon veszélyesek. Ráadásul ez a manipulátor nem is akárki! Egy olyan személyről derül ki, hogy manipulátor, akiről nem is gondoltam, hogy az!
 
Mindenképp érdemes elolvasni, ha tetszett az első két kötet! Egyrészt mert ha nem teszed nem fogod érteni a negyedik részt, az Életre keltett szeretőt! Másrészt továbbra is meg van az a „J.R. Ward-os” stílus, ami miatt szerettem az első-két kötetet! Nagy izgalommal várom a folytatást!

 

Értékelés:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr822151769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása