Pretty Little Liars
2010. június 20. írta: enbee

Pretty Little Liars

Úgy tűnik, a tini sorozatokból soha nem elég. A Pretty Little Liars Sara Shepard könyvei alapján készült, és a tíz rész közül az elsőt június 8-án vetítették Észak-Amerikában. A készítők szerint a "csinos kicsi hazudozók" a Született feleségek megfiatalított változatai, és már a plakát alapján is nyilvánvaló, hogy körülöttük aztán zajlik az élet!

Kisvárosi környezetben öt csinoska barátnő maguk között bulizgat valamelyikük házának pajtájában (talán Spencerében, akit egy beszédes nevű Bellisario alakít), iszogatnak és csacsognak. Aria meghúzza a poharat, Spencer pedig rászól, hogy óvatosan igyon, mert a végén még elkotyogja minden titkát. A lányok vezetője, Alison sokat sejtető pillantással erre azt mondja, hogy a titkok azok, amik a barátokat összetartják. Másnap reggelre Ali eltűnik.

Egy év múlva folytatódik a történet (a könyvben eredetileg három és fél év telik el). Még mindig keresi a rendőrség a lányt, és bár nem nagyon mondják ki, de mindenki elkönyveli, hogy Alison már halott. A barátnők sem barátnők már, a dolgok igencsak megváltoztak. Aria (aki az elmúlt évet Izlandon töltötte a családjával) összejön egy vadidegennel, akiről később kiderül, hogy ő az új angoltanár, Spencer szemet vet a nővére pasijára, Emilyre rányomul az új lány, akinek a szülei vették meg Alisonék házát, a negyedik lány pedig, Hanna (a bolti szarka) lett az iskola új királynője. Akkor kezdődnek az izgalmak, amikor ilyen-olyan üzeneteket kapnak a lányok a piszkos kis titkaikról. A feladó minden esetben "A"! Aztán előkerül Alison holtteste...

A pilot alapján esélyt mindenképpen adok a sorozatnak, bár azt nem hinném, hogy a kedvencem lesz. Kivéve, ha tényleg nagyon mocskos a csajok titka, és nem csak olyan klisé tini zizi, amit az első részben pezzegetnek. Jó pont, hogy a főcímzenéjük a The Pierces-től a Secret, amit 3 éve nagyon imádtam :] Megfiatalított Született feleségek Tudom mit tettél tavaly nyáronnal megspékelve.

A főcímdal: The Pierces - Secret

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr902096556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wouhn 2010.06.21. 22:29:46

Sziasztok

Elnézést kérek, hogy ide írok, de nem találtam se e-mail címet vagy más elérhetőséget.
Olvasgattam a blogodat és tetszik az elhivatottságod a filmes és sorozatos témákat illetően. Jómagam is blogolással foglalkozok, a sorozatportal.neobase.hu oldalt vezetem. Kíváncsi lennék, hogy volna-e kedved, időd csatlakozni hozzánk és a csapat tagjaként hozzánk (is) írogatni cikkeket kritikákat, ilyesmiket. Nézz be az oldalra és gondold meg.

Várom válaszod.

Üdvözlettel,

wouhn
sorozatportal.neobase.hu

enbee 2010.06.22. 09:30:49

@wouhn: szia, ment egy emberfeletti erőket mozgósítva elkészült levél az e-mailedre :]
süti beállítások módosítása