Októberben indul az Aranyélet harmadik évada
2018. június 25. írta: redbandita

Októberben indul az Aranyélet harmadik évada

Az HBO GO-ra és az HBO-ra októberben érkező befejező évadban Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik. Ám a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok. Vajon összeegyeztethető a család és a hatalom, a karrier és a tisztesség?

aranyelet_s3_teaser_werk_16.jpg

A most debütáló első előzetes rendezője, a többszörös Promax-díjas Varsics Péter szerint „ezzel a teljes egészében külön forgatott beharangozóval szerettük volna 3 évad történéseit és a családban lejátszódó érzelmeket összefoglalni egy stilizált (álom)jelenet formájában, amelyben Miklósi Attila le akar számolni a múltban elkövetett bűnök, gyilkosságok örökségével, ennek viszont komoly ára van - és a család többi tagja is kimutatja az ehhez kötődő érzéseit.”

A rendező állandó kollégájával, Szőke Dániel operatőrrel együtt ismét egy különleges látványvilágú promót alkotott, amelyet a Volkova Sisters vadonatúj (a frissen megjelent albumukon is szereplő) száma kíséri végig.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1114070129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása