Júliustól ezek a filmek már otthon is nézhetőek
2018. június 25. írta: redbandita

Júliustól ezek a filmek már otthon is nézhetőek

Július hónapban a házimozi szerelmeseit Jennifer Lawrence csábítja el a Vörös veréb című fordulatos és izgalmas thrillerben. A népszerű Young Adult-széria, Az Útvesztő befejező része, a Halálkúra is érkezik, a rajongók díszdobozos verzióban beszerezhetik az egész trilógiát. Oscar-jelölt filmekből megjelenik Greta Gerwig első önálló rendezése, az érzékeny és bájos humorú Lady Bird és a mocskosul szórakoztató Én, Tonya.

dvd7.jpg

Az akciódús, vicces és szexi kalandról a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Baywatch gondoskodik, a történelmi filmek szerelmeseinek pedig a nagyszabású és felemelő Ben Hurt (2016) ajánljuk.

ben_hur_hud001587_3d.jpg

Több verzióban is érkeznek Ethan Hunt (Tom Cruise) lehetetlen küldetései, a fordulatos történettel és lehengerlő akciószcénákkal operáló Mission: Impossible-filmek – ezzel a megjelenéssel kapcsolatban szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy a fémdobozos verziók, azaz az első három rész UHD-n, a Fantom Protokoll és a Titkos Nemzet pedig UHD+BD-n augusztus hónapban sima tokos változatban is megjelenik majd.

mission_impossible_hud001603_3d.jpg

Arnold Schwarzenegger visszatér ikonikus fémvázas szerepébe a Terminator – Genisysben, Steven Soderbergh feszülten izgalmas thrillerében, a Tébolyultban pedig egy nő (Claire Foy) kétségbeesett küzdelmének lehetünk szemtanúi, aki egy pszichiátriai intézményből akar kijutni. A Pál, Krisztus apostola is megjelenik, a főszerepben James Faulknerrel és Jim Caviezellel, előbbi alakítja Pált, aki a keresztények kegyetlen üldözőjéből vált Krisztus apostolává, utóbbi pedig Lukácsot, aki lejegyzi az idős tanító bölcsességeit, amelynek nyomán létrejöhetett a katolikus egyház, a ma ismert formájában.

Natalie Dormer nem csak a főszerepet játssza, de társforgatókönyvíróként is közreműködött a Sötétségben című izgalmas thrillerben, amelynek hősnője egy vak zongoraművész, aki gyilkosság fültanúja lesz.

in_darkness_hud001566_3d.jpg

A Csak most kezdődikben Morgan Freeman és Tommy Lee Jones küzd meg egymással Rene Russo kegyeiért, aztán kénytelenek összefogni… akárcsak a Lázadókban a Halle Berry és Daniel Craig által játszott karakterek, akik a Rodney Kinget összeverő rendőrök felmentése után kitörő zavargásokban próbálják elkerülni, hogy a tűzvonalba kerüljenek.

just_getting_started_dvd_11100i3950_3d.jpg

Megjelenik egy James Bond Blu-ray gyűjtemény és számos klasszikus film fémdobozban, mint az Aki legyőzte Al Caponét, a Watchmen, a Harcosok klubja, az Én, a robot, a Féktelenül és a Holnapután, Denzel Washington ütős akciómozija, A védelmező pedig sima tokos és fémdobozos változatban is beszerezhető lesz.

fight_club_hubd000842_steelbook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1714070151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása