Szigorú megszorítást alkalmaztak a Jurassic World: Bukott birodalom sztárjai ellen
2018. június 13. írta: redbandita

Szigorú megszorítást alkalmaztak a Jurassic World: Bukott birodalom sztárjai ellen

Az ember azt hinné, nincs nagyszerűbb dolog, mint egy szuperfilmben szerepelni, de azért a dolognak vannak árnyoldalai is. A Jurassic World: Bukott birodalom női főszereplője, Bryce Dallas Howard például elárulta, hogy a külső forgatási helyszíneken, a hawaii őserdőben nem volt illemhely.

2482_trlr_v47_c03_g01_863760r.JPG

Az alaptáborban, ahol a stáb aludt, természetesen megfelelőek voltak a higiéniai viszonyok, de ha a filmes csapat egész napra kiment a dzsungelbe forgatni, nem cipeltek magukkal mobilvécéket. „Erre a dologra azt mondják szép szóval, hogy szólít a természet – magyarázza a színésznő. – És ha az ember a természet lágy ölén forgat, nyilván natúr módon oldja meg az ilyen problémákat. Szóval szükség esetén mindenki a klasszikus módon járt el.”

Az új Jurassic World-filmet Amerikában még nem mutatták be, de a világ többi országában már 151 millió dolláros összbevételt ért el kevesebb mint egy hét alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7414058008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása