J.K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok 3. részén
2018. június 03. írta: redbandita

J.K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok 3. részén

Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című film, de J.K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén.

legendas_allatok_grindelwald_buntettei_screenshot_20180313161150_1_original_760x425_cover.jpg

Rowling hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy már gőzerővel dolgozik az ötrészesre tervezett széria harmadik epizódján - számolt be róla az imdb.com mozis adatbázis. 

"Alighogy befejeztem az negyedik Galbraith-regényt, a Lethal White-ot, már írom is a Legendás állatok 3. forgatókönyvét. Aztán egy újabb gyerekkönyvet írok majd. Úgy hat éve foglalkozom ezzel a történettel (ami nem Harry Potter világában és nem a varázslóvilágban játszódik), úgyhogy éppen ideje leírni" - fogalmazott.

Az írónő arra is kitért, mennyi beleszólása van a Legendás állatok-filmekbe forgatókönyvíróként és producerként. Mint közölte: a Warner Bros. stúdió és David Yates rendező mindig meghallgatják észrevételeit, bár nem feltétlenül az övé az utolsó szó. "Végső soron a rendező a felelős azért, hogy mit látunk a filmvásznon. Forgatókönyvíróként a legnagyobb hatásom a korábbi stádiumokban van a filmre" - jegyezte meg.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők. A David Yates rendezésében készült produkció főszerepeit Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston és Dan Fogler alakítja.

MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3314021494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása