Spielberg túl a 300 millión
2018. április 13. írta: redbandita

Spielberg túl a 300 millión

A Steven Spielberg rendezte Ready Player One (már a mozikban) már több mint 300 millió dollár bevételt hozott a producereknek, sőt, hamarosan eléri a 400 milliót! A nagy és gyors siker részben annak köszönhető, hogy a kínai nézők megőrülnek a filmért: egyedül ott több mint 143 millió dollárért vettek rá jegyet.

readyplayerone_jelenetfoto_5.jpgintercom

A Warner Bros. még soha, semmilyen filmjével nem keresett ennyit Kínában egy mozibemutatóval. De Spielberg sci-fi/akció/kalandja többek között Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Brazíliában, Mexikóban, Oroszországban és Ausztráliában meg persze Magyarországon is a toplista első helyén kezdte a mozis pályafutását. És hátravan még Anglia, Korea, Németország és Japán.

A film előtt még hosszú út áll, a rendező azonban már az új filmjein dolgozik, és szokása szerint az utolsó pillanatig nem dönti el a munka pontos sorrendjét: a West Side Story remake-jéhez már megkezdődött a szereplőválogatás, az Indiana Jones 5-höz pedig nincs is rá szükség: Spielberg azt nyilatkozta, még egy filmre Harrison Ford lesz Indy…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4413835172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása