Elérhető a legnagyobb EFOTT-színpadok fellépőlistája
2018. április 10. írta: redbandita

Elérhető a legnagyobb EFOTT-színpadok fellépőlistája

John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat mellett biztossá vált, hogy az EFOTT külföldi fellépőinek listáját Dub FX is kiegészíti. A Velencei-tó partján rendezett fesztivál saját történetében minden idők legerősebb nemzetközi zenekar-felvonultatására készül, de természetesen a hazai együttesek legjava is megtalálható a programkínálatban – és mától valóban megtalálható, az EFOTT szervezői ugyanis a szokásosnál hamarabb közzétették az öt legnagyobb színpad koncertezőit.

Az eddig bejelentett legkedveltebb hazai nagyokat a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és Majka&Curtis is erősíti, de nem marad távol a Brains, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Cloud 9+, a Kowalsky meg a Vega és Szabó Balázs bandájasem. Mellettük igazi kuriózumnak számít Rúzsa Magdi koncertje is, aki idén vesz részt először az EFOTT életében. The Biebers, 30Y, Mary PopKids, Belga, Hősök, Animal Cannibals vagy akár Metzker Viki – úgy tűnik, lesz bőven miből válogatni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2013835278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása