Új sorozat az HBO GO-n a Grace klinika főszerepőjével
2018. április 06. írta: redbandita

Új sorozat az HBO GO-n a Grace klinika főszerepőjével

Az HBO Europe mutatja be a sokszorosan díjazott író, Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) Megszállottak viadala (Killing Eve) című új, vérre menő thrillerét, amely április 9-én debütál az HBO GO-n.

killingeve_kep.jpg

Sandra Oh (A Grace klinika) alakítja Eve-et, az MI5 unatkozó biztonsági tisztjét, akit irodai munkaköre nem elégít ki, hiszen arról álmodozik, hogy igazi kém lesz. Jodie Comer (Doctor Foster, A fehér hercegnő) játssza Villanelle-t, a hidegvérű bérgyilkost, aki tíz körömmel ragaszkodik a luxushoz, amit kegyetlen szakmájából kifolyólag megengedhet magának. Amikor Eve-et megbízzák azzal, hogy kerítse kézre Villanelle-t, mielőtt az újból ölne, a két nő egy olyan vérre menő macska-egér játék szereplője lesz, amely a kémthrillerek hagyományain csavar egyet.

megszallottakviadala_poszter.jpg

A két főszereplőhöz csatlakozik a szereplőgárda élén Fiona Shaw (Harry Potter-filmek) mint Carolyn Martens, David Haig (Négy esküvő és egy temetés) mint Bill, Eve kollégája, valamint Kim Bodnia (A híd) mint Konstantin. A további szerepekben látható Darren Boyd (Fortitude) mint Frank Haleton, Sean Delaney (Kisvárosi gyilkosságok) mint Kenny Stowton, Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) mint Elena Felton és Owen McDonnell (Paula) mint Niko.

A nyolc 45 perces részből álló Megszállottak viadala Luke Jennings Villanelle-regényein alapul. A Sid Gentle Ltd. gyártotta a BBC America számára, írója és executive producere Phoebe Waller-Bridge. Sally Woodward Gentle és Lee Morris szintén executive produceri szerepet vállaltak a szériában, a produceri feladatokat Colin Wratten látta el.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3813851882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása