Programajánló - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) filmvetítés
2018. január 31. írta: redbandita

Programajánló - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) filmvetítés

Ezen a héten pénteken, azaz február 2-án, 19.00 órától, egy különleges filmvetítésnek ad otthont a Cinema City Allee. Az ADS és a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak ellen) közös vetítésén „A nőkért” című filmet nézhetik meg a látogatók. A filmélmény mellett már csak azért is érdemes jegyet váltani az előadásra, mert most minden megvásárolt belépő árával az Egyesület munkáját segítik a mozinézők.

2003961_divineorder_still_20160330-die-goettliche-ordnung-szene-78-059_org_print-1280x720.jpg@adsservice

A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület 1994-ben jött létre. Az Egyesület célja, hogy fellépjen a nők és a gyerekek ellen elkövetett párkapcsolati és családon belüli erőszakkal szemben; tevékenysége egyéni, közösségi és társadalmi szinten folyik. Az Egyesület önkéntesei telefonos segítségnyújtást, tájékoztatást végeznek egyéni szinten, míg közösségi szinten különböző célcsoportú képzéseket és ifjúsági foglalkozásokat tartanak, valamint szakmai és önsegítő csoportokat indítanak. Társadalmi jelentőségű az Egyesület könyvkiadó tevékenysége, amely a párkapcsolati erőszakra – az egyéni aspektusokon túl – mint társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Ezt a törekvést az egész évben szervezett figyelemfelhívó akciók, a folyamatos lobbizó és monitorozó tevékenység egészíti ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6113620444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása