Új sorozatok és mozifilmek az HBO műsorán februárban
2018. január 30. írta: redbandita

Új sorozatok és mozifilmek az HBO műsorán februárban

A sorozatok közül folytatódik több HBO tartalom és új sorozatok is érkeznek az amerikai premierrel egyidőben. Nézzük a listát!

hbofebruar.jpg

2 Dope Queens (premier: február 26.) 4 részes stand-up különkiadás, Jessica Williams, Phoebe Robinson főszereplésével készült nagysikerű podcast alapján.

Itt és most (Here, Now, premier: február 12.) 1. évad (10 rész) - Újabb remek sorozattal rukkolt ki Alan Ball, a Sírhant Művek és a True Blood – Inni és élni hagyni szériák alkotója. A történet a többnemzetiségű, multikulturális portlandi család életébe, hétköznapjaiba nyújt bepillantást. A filozófiaprofesszor és felesége a közös gyermekük mellett három örökbefogadottat – egy libériait, vietnámit és kolumbiait – is nevelnek, nap mint nap szembesülve az ezzel járó kihívásokkal. A sorozat főszerepeit az Oscar-díjas Holly Hunter és Tim Robbins alakítja.

John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER, premier: február 21.) 5. évad - Az egyik legviccesebb és legüdítőbb személyiségek egyike John Oliver, már éppen ideje, hogy önálló műsort kapjon a képernyőn. A The Daily Show with Jon Stewart írója és vendégházigazdája zajos tetszésnyilvánítást kapott a kritikusoktól a rajongóktól és magától Stewarttól egyaránt. A népszerű angol komikus, színész és író most egy új talkshow-val jelentkezik az HBO-n. Ebben az elmúlt hét legérdekesebb politikai, gazdasági, társadalmi stb. híreit kommentálja tabuk nélkül a maga sajátos stílusában.

Ash vs Evil Dead (premier: február 26.) 3. évad (10 rész) - Egy év kihagyás után az Evil-Dead-filmekből ismert Ash folytatja képernyős ámokfutását. A láncfűrészes kezével tovább aprítja a gonosz halottakat. A régi társak mellett új szereplő is feltűnik a színen: Ash tini lánya, Brandy Barr. Főszerepben: Bruce Campbell, Lucy Lawless

Válaszcsapás (Strike Back, premier: január 3.) 5. évad (10 rész) - Amikor a hírhedt terrorista megszökik a börtönből, újra felállítják a feloszlatott 20-as szekciót. Hajtóvadászatot indítanak, melynek során feltárják az egymással összefüggő terrorcselekmények világméretű hálózatát. Chris Ryan regényéből. A sorozat nagyrésze Magyarországon (Budapesten és környékén) forgott, több magyar színésszel (pl: Árpa Attila) és statisztával. Főszerepben: Warren Brown, Daniel MacPherson, Roxanne McKee, Alin Sumarwata

Túloldal (Beyond, premier: január 19.) 2. évad (10 rész) - A 24 éves Holden élete felét kómában töltötte. Mire felébredt, a világ megváltozott, ráadásul különleges képességre tett szert. A második évadban megpróbál „normális” életet élni, de képtelen szabadulni az érzéstől, hogy „valami” készül. A Hősök és a Battlestar Galaktika producereitől.

Megborulva (Crashing, premier: január 15.) 2. évad (8 rész) - A stand-up komikus rájön, a neje megcsalja. A New York-i kollégákhoz „menekül”, hogy átértékelje életét. Kemény leckéket kap az élettől, pontosabban a cinikus Artie Lange-től, a provokátor TJ Millertől, a jóindulatú Sarah Silvermantól. Főszerepben: Pete Holmes, Lauren Lapkus és több hires stand-up komikus

Válás (Divorce, premier: január 15.) 2. évad (8 rész) - Sharon Horgan (a Catastrophe című széria készítője és sztárja) vígjátéksorozata egy elvált nő életére fókuszál. A második évadban Frances és az egykori férje, Robert a robbanásszerű elválásuk után megtanulják újjáépíteni az életüket. Főszerepben: Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church

A kenderfutár (High Maintenance, premier: január 20.) 2. évad (10 rész) - A névtelen kenderfutár jóvoltából bepillantást nyújt New York Brooklyn negyedének sajátos, sokszínű világába, az ott élők változatos életébe. Minden epizód három vicces vagy drámai történetet tartalmaz, amelyek a drogfutár köt össze.

Képmás (Counterpart, premier: január 22.) 1. évad (10 rész) - Howard Silk, egy ENSZ kémügynökség alkalmazottja rájön, hogy a szervezet már régóta felfedezett egy átjárót a párhuzamos világba. Silk összeesküvés nyomára bukkan, és az egyetlen, akiben megbízhat, nem más, mint másik világbeli alteregója. Főszerepben: J.K. Simmons (Whiplash, OZ), Ulrich Thomsen (Banshee)

Templomosok (Knightfall, premier: december 7.) 1. évad (10 rész, hetente frissül) - A titokzatos templomos lovagrend története a kezdetektől a bukásáig. Főszerepben Tom Cullen.

FILMEK 

Kincsem (premier: február 1.) Az utóbbi évek legnézettebb magyar sikerfilmje, melyben Blaskovits Sándort, a magyar arisztokratát és híres lóidomárt a szabadságharc idején árulónak tartják, és megöli Otto von Oettingen, akit a barátjának hitt. Az osztrák tiszt beköltözik a kastélyába a fiatal lányával, Klárával, míközben Sándor elárvult fia a lumpolásba, nőzésbe menekül. Ernő nem tudja megbocsájtani Oettingennek, hogy elvette tőle az apját, a földjét, az életét. Évekkel később hozzájut Kincsemhez, azt reméli, a ló segíthet visszaszerezni jussát. A lóból verhetetlen bajnok lesz. Főszerepben: Nagy Ervin, Petrik Andrea, Gáspár Tibor, Gyabronka József, Keresztes Tamás

Baywatch (premier: február 25.) A tévésorozat moziverziójában a vízi mentő csapat vezetőjének, Mitch Buchanonnak meggyűlik a baja a pimasz, olimpiai bajnok újonccal. Ám a két vetélytárs összefog, amikor meg kell állítaniuk az öböl jövőjét veszélyeztető üzletembert. Főszerepben Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach

Transformers: Az utolsó lovag (premier: február 11.) - A világ legnagyobb hőséből a legvadabb, leggonoszabb ellenség lesz, amikor Optimus Fővezér küldetést indít a Cybertron megmentésére a Föld elpusztításával. A világ és az emberiség sorsa egy valószínűtlen szövetség kezében van. Főszerepben: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock, Stanley Tucci.

Verdák 3. (premier: február 18.) Az ifjú versenyzők parkolópályára kényszerítik a legendás Villám McQueent. Ahhoz, hogy visszaszerezze régi dicsőségét, szüksége van a lelkes technikus segítségére. Villám McQueen visszatér a pályára bebizonyítani, korai még leírni őt.

Bébi úr (premier: február 24.) Az új kis öcskös feltűnésével minden megváltozik a hétéves Tim életében. Az öcskös különös dolgait figyelve az élénk fantáziájú Tim összeesküvés nyomaira bukkan, melynek célja, felborítani a világban szétosztott szeretet egyensúlyát.

Exkluzív premier

Wilson (premier: február 17.) - Wilson középkorú, magányos, neurotikus mizantróp, aki túlságosan őszinte és empatikus, ami nem feltétlenül jó a mai világban. Miután mindenkit elveszített, aki fontos volt, megkeresi a volt nejét, akitől megtudja, van egy tizenéves lánya. Főszerepben: Woody Harrelson, Laura Dern, Judy Greer, Isabella Amara, Cheryl Hines

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3613620486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása