Ariana Grande a Reebok új arca
2017. szeptember 21. írta: redbandita

Ariana Grande a Reebok új arca

Új taggal bővült a Reebok család. Gigi Hadid, Teyana Taylor és a Rae Sremmurd után újabb szupersztár csatlakozott a márka nagyköveteinek csapatához Ariana Grande személyében. A 113 millió Instagram követővel bíró énekesnő érkezésével a fiatalabb generáció igényeit elégíti ki a Reebok Women.

20170921_ariana_grande_for_reebok_women.jpg

A Reebok évek óta elhivatottan támogatja a nőket önbizalmuk és magabiztosságuk növelésében. Kampányaik során rendszerint erős, inspiráló és pozitív személyiségekkel működnek együtt a nők motiválásán, nem volt ez másképp a Reebok család legújabb tagja esetében sem. A karakteres és merész Ariana Grande különleges színfolt a márka nagyköveteinek palettáján.

Ari rajongók millióit inspirálja a konvenciók és társadalmi elvárások ledöntésére nap mint nap. Dalszövegeivel, tweetjeivel és a követői iránti szeretetével rengeteg nőt inspirál a világon saját maguk legjobb változatának előhívására. A fiatal generációt is hitelesen megszólító Grande, igazi pozitív példa a – napjainkban gyakran előforduló – testképzavarral és önértékelési gondokkal küzdő tinédzserek számára.

„A Reebok filozófiájához hasonlóan én magam is az önkifejezés, az eredetiség és a merészség megszállottja vagyok. Dalaimmal inspirálom az embereket saját maguk elfogadására, az önmegvalósítással és önbecsüléssel kapcsolatos gondolatok pedig szerves részét képezik a mindennapjaimnak. Igazi megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan márkával dolgozhatok együtt, amely küldetésének tekinti, hogy előhívja az emberekből saját magunk legjobb verzióját” – hangsúlyozta Ariane Grande az új együttműködéssel kapcsolatban.

A nyolcvanas években a Reebok szembement a sportszergyártó cégek által felállított konvenciókkal, és elindította a nők ezreit mozgásra bíró fitnesz mozgalmát. Az évek múltak, de ez a szellemiség semmit sem változott: a márka fő missziója mai napig a nők bátorítása és inspirálása maradt.

„A Reebok óriási potenciált lát Ariana fiatal generációba vetett hitében és abban, ahogyan a kockázatvállalásban, a kihívások leküzdésében és a szabályok ledöntésében motiválja őket. Nagyon örülünk, hogy Ariana csatlakozott a közösségünkhöz, és már alig várjuk, hogy a jövőben közös erővel segíthessünk a nőknek önmaguk felfedezésében” – nyilatkozta a Reebok az új márkanagykövet érkezéséről.

Az Arianán látható őszi/téli kollekciós Reebok Women darabok már kaphatók a Reebok.com-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3412890576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása