Újra megelevenednek a LEGO-figurák a mozikban
2017. szeptember 19. írta: redbandita

Újra megelevenednek a LEGO-figurák a mozikban

Érkezik a fergetegesre sikerült A LEGO NINJAGO FILM. A gyerekek számára nem teljesen ismeretlenek a Ninjago-figurák, hiszen az egyik legnépszerűbb LEGO figurák, valamint TV-sorozatban már régóta izgulhatnak kedvenc karaktereikért köztük Lloydért, Kaiért, Jayért, Cole-ért, Zane-ért és Nya-ért, vagyis a ninjakért, akik elszántan igyekeznek megmenteni Lego-várost Garmadon gonosz uralmától.

legoninjago_jelenetfoto_2.jpg

A film eredeti változatában olyan ismert színészek adják a karakterek hangját, mint például Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Olivia Munn és a legendás Jackie Chan. A magyar változatban a sorozatból ismert szinkronhangok visszatérnek, sőt különleges vendégszerepben feltűnik majd Harsányi Levente és Kraszkó Zita is Lee Harsan és Zeze Crascow műsorvezetők szerepében.  

image055.jpg

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget.

De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

A film korhatára: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1912892788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása