Kiszállással fenyegetőzik a Halálos iramban sztárja
2017. július 07. írta: redbandita

Kiszállással fenyegetőzik a Halálos iramban sztárja

Berágott Michelle Rodriguez a Halálos iramban sorozat alkotóira. Az Instagramon üzent, hogy ha nem kapnak nagyobb szerepet a nők a sorozatban, ő bizony kiszáll. Tény, hogy a Halálos iramban mindig is macsó széria volt, és jelenleg is sokkal nagyobb szerep jut a férfiaknak – Vin Dieselnek, Dwayne Johnsonnak és Jason Stathamnek –, mint a nőknek. Bár a legutóbbi részben Charlize Theron volt a főgonosz, Rodrigueznek és Elsa Patakynak jóval kevesebb lapot osztottak, az Oscar-díjas Helen Mirren pedig csak a poén kedvéért bukkant fel egy kis időre. Az igazsághoz az is hozzá tartozik azonban, hogy Rodriguez hálás lehet az alkotóknak, hiszen a karaktere meghalt egy korábbi epizódban, de a rajongók kedvéért föltámasztották. A sorozatot gyártó Universal nem reagált a színésznő bejegyzésére.

20170418halalos-iramban-83.jpg

Jelenleg két Halálos iramban epizód van előkészületben. Azt nem tudni, hogy a tizedik résznél megállnak-e, hiszen a széria eddig összesen 5,13 milliárd dollárnyi bevételt hozott, ezért nem túlzás aranybányának nevezni.

Legközelebb 2019 tavaszán találkozhatunk Dommal és barátaival, és remélhetőleg a Rodriguez által alakított Letty is köztük lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr212667667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása