A kritikák imádják a Wonder Woman-t
2017. június 04. írta: redbandita

A kritikák imádják a Wonder Woman-t

Még a Rotten Tomatoes összesítésén is 97 százalékon áll: úgy tűnik, mindenki egyetért abban, hogy a DC univerzum gazdái végre rátaláltak arra a hangnemre (hősre, rendezőre, sztorira), amit a látványos izgalmak rajongói vártak tőlük.

wonderwoman_jelenetfoto_11.jpg@intercom

Gal Gadot szupersztár lett: és minden bizonnyal jó néhányszor magára kell még öltenie a páncélingét meg a rövid bőrszoknyáját. Pedig a halhatatlan, győzhetetlen harcos életre keltője igazából egészen másfajta szupererőben hisz, mint a többi képregényhős.

– Dianában benne van minden különleges képesség, ami számomra is fontos – mondta a gyönyörű színésznő a film premierje kapcsán tartott sajtótájékoztatón. – Kíváncsi, szeretetteli, befogadó. És meg sem próbál tökéletes lenni: néha nagyon sebezhető, naiv és össze van zavarodva. És persze azért harcol is, ha arra van szükség.

– Nekem meg az a fontos, amikor Wonder Woman először csatába megy – tette hozzá a rendezőnő, Patty Jenkins. – Az olyan hátborzongató érzés, mint a ’78-as Superman-film, amiben Christopher Reeve egy helikopter-baleset során megmenti Lois Lane-t. Ott fedi fel magát először. A Senkiföldjén vívott csatában harcol a főszereplőnk először az emberekért. Ott válik Diána Wonder Womanné: és ez hatalmas pillanat!

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4512566517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása