Májusban új animációs film kerül a mozikba
2017. április 05. írta: redbandita

Májusban új animációs film kerül a mozikba

A tündéri családi animációs film, a CSÁPI – AZ ÓCEÁN HŐSE (6E) főszereplője maga Csápi, a kis polip, aki két barátjával egy izgalmas utazásra indul, hogy új lakhelyet keressen a bajba jutott kolóniájának. Az elszánt herkentyű-csapat nekivág az ismeretlennek, és miközben számos veszélyes akadályon kell keresztülúszkálniuk ebben a bámulatos világban új barátokra is szert tesznek.

deep_700.jpg@freemanfilm

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse egy humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy olyan csodálatos világról, ami minden mozirajongónak lenyűgöző élményt nyújt majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4512397941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása