Új magyar film kerül a mozikba, jönnek a Brazilok
2017. április 02. írta: redbandita

Új magyar film kerül a mozikba, jönnek a Brazilok

A Brazilok (április 6-tól a mozikban) végre a nyilvánosság elé került. Csütörtök délelőtt a Puskin moziban először láthatták újságírók az új magyar vígjátékot, amely máris arról híres, hogy hihetetlen sztárválogatott adta hozzá a nevét: azok is eljöttek játszani benne, akiknek szinte csak egy-egy mondatos szerep jutott a falusi focibajnokság körüli botrányokat elbeszélő filmben.

brazilok_jelenetfoto_4.jpg@intercom

A zsúfolt vetítőterem végül nagy tapssal köszöntötte a filmet, az azt követő beszélgetésen pedig kiderült a forgatás néhány titka. Gryllus Dorka például már korábban elárulta a sajtó néhány képviselőjének, hogy eredetileg ő játszotta volna a főszerepet. Mármint, vagy tíz évvel ezelőtt, amikor a rendező, M. Kiss Csaba először tervezgette, hogy elkészíti falusi vígjátékát… a végül is elkészült változatban az Aranyélet-ből ismert Farkas Franciska kapta végül a főszerepet, de Gryllus Dorka nem haragudott – és hogy ezt bebizonyítsa, játszik is egy kicsit a filmben…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2712397855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása