Új és folytatódó sorozatok áprilisban az AXN csatornákon
2017. március 21. írta: redbandita

Új és folytatódó sorozatok áprilisban az AXN csatornákon

Végre megérkezett a tavasz és ezzel együtt számos új sorozat az AXN csatornáira pl. a Váltságdíj, amit nagyon fognak szeretni a nyomozós szériákért rajongó TV nézők. Visszatérnek a képernyőre olyan nagyágyúk, mint a Gyilkos elmék 12. évada, és a Sherlock 4. évada. Ha Húsvétkor filmeket néznél, akkor is nagy kínálatot nyújt az AXN.

Április 4-én országos TV premierként érkezik az AXN műsorára a Váltságdíj c. akció-krimisorozat első évada. A sorozat középpontjában egy sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) áll, aki társával, Maxine Carlson (Sarah Greene) veszélyes helyzetekbe kerül. Eric mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások során is sikerrel jár és olyan emberek életét is meg tudja menteni, amire más nem lenne képes.

valtsagdij.jpg
Váltságdíj: © 2016 Ransom Television Productions Inc., Wildcats Productions and TF1.  All rights reserved.

Szintén országos TV premierként, április 4-én tér vissza 12. évadával a kultikus, amerikai krimisorozat; a Gyilkos elmék.

gyilkos_elmek.jpgGyilkos elmék: © ABC Studios

Április 10-én indul az AXN-en az angol krimisorozat, a Sherlock 4. évada országos TV premierként hazánkban. A sorozat a 21. századi Londonban játszódik, ahol elénk tárul, hogyan nyomozna ma Nagy-Britannia legendás detektívje, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és barátja, Dr. John Watson (Martin Freeman).

sherlock_s4.jpgSherlock: © Sherlock TV Ltd MMXVI

Áprilisban is folytatódik a Kékpróba, valamint Az indíték, a Magánügyek, az Intelligence – A jövő ügynöke és A nagy fogás című sorozatok, valamint Viola Davis főszereplésével a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? is vadonatúj részekkel érkezik. 

A csatorna húsvéti filmkínálatában olyan nagyágyúk várják a nézőket, mint a Hulk, Serenity, I.E. 10000 és A csodálatos Pókember 1-2., hónap végén pedig A Karib-tenger kalózai hívják kalandra a nézőket, premierként érkezik A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka, A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse, A Karib-tenger kalózai - A világ végén és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.

Hazánkba is megérkezik a Bosszú (Revenge) c. amerikai sorozat török verziója, A bosszú (Intikam), amely az Axn White műsorán lesz látható április 19-től, országos TV premierként.

Az AXN Black csatornán április 17-én debütál a Flúgos futam c. reality.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9912359085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása