Kong határozottan életképesnek mutatkozik
2017. március 17. írta: redbandita

Kong határozottan életképesnek mutatkozik

A Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island, már a mozikban) a múlt héten került a mozikba, és nem volt, aki ellenálljon neki: az USA-ban és az egész világon azonnal a toplista élére került (nálunk is több mint 50 ezren váltottak rá jegyet). Észak-Amerikában 61 millió, a világ többi részén még 81 millió dollár bevételt hozott, és ez még csak a kezdet.

kong_koponyasziget_jelenetfoto_6.jpg@intercom

És nem is az egyetlen bizonyíték rá, hogy a titokzatos szigetén hosszú idő után először emberekkel találkozó, és nagyon dühös óriás majom igazi siker. Azt rég tudjuk, hogy ez a film bevezetője egy Godzillát és King Kongot is magába foglaló, most induló történetfolyamnak. Aki elég türelmes hozzá, hogy végignézze a film végefőcímét, az legvégül is találkozhat néhány olyan szörnnyel, amelyek majd a 2019-es Godzilla-filmben fejthetik ki igazán pusztító hatásukat, és 2020-ban is megjelenhetnek abban a részben, amelyben a két főszörny végre összeméri az erejét.

De ez mind semmi. A Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts nemrégiben egy interjújában arra is célozgatott, hogy másik irányt is vehet a folytatások sora: ez a film egyik legizgalmasabb szereplőjét tenné főszereplőjévé, akit John C. Reilly alakít – és akinek (ahogy a Kongból lassacskán kiderül) egészen különös kapcsolata van a szigettel.

– A szörnyfilmek készüljenek csak el – nyilatkozta a rendező. – De én közben szívesen leforgatnám ezt a spin offot is: ott is rejtőzhet néhány nagy titok ám!

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr512355655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása