Már szinkronosan is nézhető a Tabu
2017. március 16. írta: redbandita

Már szinkronosan is nézhető a Tabu

Holnap este érdemes lesz az HBO-ra kapcsolni, hiszen 20 órától szinkronosan is látható lesz Tom Hardy sikersorozata, a Tabu. Ezt követően, 21 órától érkezik 2016 egyik (ha nem A) legjobb filmje, a 4 Oscar-díjra jelölt A préri urai (Hell or High Water). tabu_jelenefoto_hbo.jpg

A Tabu című sorozatot napjaink egyik sztárja, Tom Hardy (Mad Max – A harag napja, Legenda, A visszatérő) az apjával karöltve, részben saját produkciós cégével valósította meg ötletét. A történet James Keziah Delaneyről szól, aki bejárta a világot, utazása örökre megváltoztatta életét. Otthon már halottnak hitték, amikor Afrikából visszatér Londonba, és átveszi apja tönkrement hajózási vállalatát. Szeretné talpra állítani, de hamarosan szembe találja magát a nagyhatalmú Kelet-indiai Társasággal.

A teljes első évad már elérhető az HBO GO-n!

David Mackenzie filmje - amely jelenleg 98%-os (!!!) értékelésen áll a Rotten Tomatoes oldalán – olyan sztárokat vonultat fel izgalmas neo westernjében, mint Ben Foster, Chris Pine vagy az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jeff Bridges.  

Texasban olykor elmosódik a határ a becsületes emberek és a törvényen kívüliek között. Toby, az elvált apa jobb életet szeretne a fiának, az indulatos Tanner viszont most szabadult a börtönből. A két testvér összefog, hogy megmentsék a családi gazdaságot, amire egy lejáró követelés miatt a bank rá akarja tenni a kezét. Toby és Tanner sajátos és veszélyes módját választják a pénzszerzésnek, rablásokból akarják megszerezni a hiányzó pénzt. Hamarosan nyomukba ered egy könyörtelen Texas Ranger.

A film (a nézők legnagyobb sajnálatára) nem került hazai mozis forgalomba, így az HBO premierje az első alkalom, hogy ezt a kivételes alkotást megnézhessék a filmrajongók!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9412359137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása