Tavaszi filmdömping
2017. március 13. írta: redbandita

Tavaszi filmdömping

A tavasz első hónapjától már otthon is élvezhető néhány remek film, a Bontonfilm Magyarországnak köszönhetően, például az Érkezés, DVD-n, Blu-rayen, UHD és limitált, fémdobozos kiadvány formájában is érkezik. A kicsiknek pedig jönnek a Trollok valamint Barbie egy újabb kalandja! Megjelenik Nate Parker a Sundance Filmfesztiválon hatalmas sikert arató Egy nemzet születése című mozija, és olyan klasszikusok is a polcokra kerülhetnek Blu-rayen, mint A rakparton, az Ez történt egy éjszaka vagy a Dundee őrnagy.

 

Érkezés (Arrival) - DVD, BLU_RAY, UHD és limittált, fémdobozos steelbook
Várható megjelenés 2017. március 17

A Föld néhány országának különböző pontjaira egy nap váratlanul óriási, titokzatos tárgyak szállnak le. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő. Weber ezredes (Forest Whitaker – Az utolsó skót király) felkéri Louise Banks (Amy Adams – Éjszakai ragadozók, Szökőhév) nyelvészprofesszort és Ian Donnelly (Jeremy Renner – Bosszúállók) fizikust, hogy segítsenek megérteni a különös vendégeket. Banks és a csapat versenyt fut az idővel: válaszokat kell találniuk a pattanásig feszült helyzetben, mielőtt valamelyik ország kormánya radikális lépésre szánja el magát. A nyelvészt közben víziók, emlékképek kísértik, és egy döbbenetes fordulat során rájön, hogy nem csak a saját, de az egész emberiség sorsa az ő kezében van.

arrival_hubd000678_3d.jpg

Trollok (Trolls) - DVD, BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 17

Vigyél haza egy csipet boldogságot! A DreamWorks Stúdió új, fülbemászó dallamokra hangolt kalandos és mulatságos filmjének főszereplői nagy szemű, borzas hajú, színes kis lények, akik saját kis világukban élnek boldogan. Vagyis élnének, ha az őket előszeretettel bekebelező bergeniek rajtuk nem ütnének. Ezek után a már idegesítően jókedvű Pipacsra és a folyton zsörtölődő Ágasra (a magyar változatban Csuha Bori és Bereczki Zoltán) vár a feladat, hogy ha közben egymás idegein is táncolnak, a hajmeresztő kalandjaik során végül megmentsék társaikat.

trolls_hubd000660_3d.jpg

Egy nemzet születése  (The Birth of a Nation) - DVD, BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 17

A Sundance Filmfesztiválon hatalmas sikert arató alkotás főszereplője az 1800-as években élt tanult rabszolga és tiszteletes, Nat Turner (Nate Parker, a film író-rendezőjének alakításában). A férfi anyagi gondokkal küzdő gazdája, Samuel Turner (Armie Hammer – Az U.N.C.L.E. embere, Éjszakai ragadozók) elfogadja a környékbeli ültetvényesek ajánlatát: némi fizetségért cserébe kölcsönadja Natet, aki prédikációival csillapítja le és buzdítja engedelmességre rabszolgatársait. Egy idő után azonban Nat már nem bírja elviselni tovább az őt és a többieket érő testi és lelki bántalmazásokat, ezért felkelést szervez...

birth_of_a_nation_hubd000670_3d.jpg

Kémek a szomszédban (Keeping Up With the Joneses) - DVD, BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 3

Gaffney-ék (Zach Galifianakis – Másnaposok trilógia és Isla Fisher – Szemfényvesztők) egy átlagos, már-már unalmas kertvárosi házaspár, épp ezért izgatottak lesznek, amikor beköltözik melléjük a látszólag tökéletes Mr. és Mrs. Jones (Jon Hamm – Mad Men - Reklámőrültek sorozat és Gal Gadot – Wonder Woman). A párosnak nem csak a külseje vonzó, de modoruk is kifogástalan. Szinte túlságosan is tökéletesnek tűnnek, ezért Gaffney-ék nyomozásba kezdenek. Nem is sejtik, hogy mibe ütötték az orrukat...

keeping_up_with_the_joneses_hubd000683_3d.jpg

Barbie - Videojáték kaland (Barbie: Videogame Hero) - DVD
Várható megjelenés 2017. március 3

A mindig izgalmas kalandokba csöppenő Barbie™ ezúttal kedvenc videojátékában találja magát, méghozzá mókás görkoris karakterként. A virtuális világban új barátokra tesz szert: megismerkedik a felhőalakú, imádnivaló Cukival és a görkorcsolyás hercegnővel, Bellával. Együtt hamarosan rájönnek, hogy egy Emoji vírus akarja átvenni az uralmat a játék felett, amit mindenképpen meg kell akadályozniuk. Szintről szintre haladva abban bíznak, hogy Barbie™ lenyűgöző játékosi képessége és nem mindennapi gondolkodásmódja megmenti a csapatot, és sikerül győzelmet aratniuk.

barbie_video_game_hud001436_3d.jpg

X-Men Farkas - A kezdetek (X-Men Origins: Wolverine)- limitált, fémdobozos steelbook
Várható megjelenés 2017. március 17

Ebből a filmből végre megismerhetjük Logan, azaz Farkas (Hugh Jackman) eredettörténetét. Titkok tárulnak fel elképesztően erőszakos, ugyanakkor romantikus múltjából, Victor Creeddel, azaz Kardfoggal (Liev Shreiber) való kapcsolatáról és a hírhedt X-Fegyver Programról. Útkeresése közben Farkas olyan legendás antihősökkel akad össze, mint Deadpool (Ryan Reynolds) és Gambit (Taylor Kitsch). Ezzel a résszel az X-Men-sorozat minden eddiginél komorabb, összetettebb és látványosabb fejezete tárul a nézők elé.

wolverine_unleashed_steelbook_2_hubd000672_3d.jpg

Farkas (The Wolverine) - limitált, fémdobozos steelbook
Várható megjelenés 2017. március 3

A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjai törhetetlenek. Ezúttal azonban mégis sebezhetővé válik. Egy titokzatos férfi kérésére Japánba utazik, ahol egy olyan ajánlatot kap, amelytől egész élete megváltozhat. Ám céljai eléréséhez le kell győznie a félelmetes Ezüst Szamurájt, egy csapat nindzsát és egy veszélyes tudóst is. Erején felül harcol, ám nemcsak a szamurájkardok fenyegetik: saját démonait, kétségeit és félelmét is le kell győznie ahhoz, hogy életben maradjon. Ha viszont győz, erősebb lesz, mint valaha.

x-men_origins_wolverine_steelbook_2_hubd000671_3d.jpg

A Grincs (How The Ginch Stole The Christmas) - DVD, BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 17

Karácsony. Mint tudjuk, ez az év egyik legboldogabb és legcsodásabb időszaka. Ezt az ünnepet mindenki feltétel nélkül szereti. Vagyis majdnem mindenki. Mert egy hópihe belsejében, fenn a Kobak hegyen egy goromba fráter ferde szemmel nézi, ahogy a Kik Kifalván készülnek a karácsonyra. Ő az alávaló, galád, rosszindulatú, hamis, ravasz, pajkos, undok, rakoncátlan, házsártos, rideg, hitvány, teljességgel javíthatatlan, büdös és kicsit sem kedves Grincs! És ennek a Grincsnek nagyon a bögyében vannak ezek a bejglimajszoló ünneplők. Vajon a Grincs miért ilyen, nos... grincses? Senki sem tudja, még egyetlen társa, a végsőkig sanyargatott kutya, Max sem. Ám bármi is legyen az oka, egy biztos: jön a Karácsony, és a Grincs el fogja lopni!
Dr. Seuss örökzöld klasszikusa 1957 óta mulattatja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, a filmváltozatban nem is alakíthatná más a címszereplőt, mint az örök nevettető, a gumiarcú Jim Carrey.

grinch_hubd000682_3d.jpg

Ez történt egy éjszaka (It happened One Night) - BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 17

Ellie (Claudette Colbert), a milliomoscsemete megszökik otthonról, mert apja nem engedi, hogy nagyvilági szerencsevadász udvarlójához menjen feleségül, aki csak a család rangjára és pénzére pályázik. Az elkényeztetett lány útközben összeismerkedik egy munkanélküli újságíróval (Clark Gable), akinek üzletet ajánl: ha a férfi segít neki eljutni New Yorkba, írhat róla egy exkluzív cikket, amivel talán visszaszerezheti állását. Útjuk nem zökkenőmentes. Az első perctől kezdve csak marják egymást, de az igazi komplikációk akkor kezdődnek, amikor a szökött örökösnő és a pimasz riporter szép lassan elkezd egymásba habarodni.

it_happened_one_night_hubd000686_3d.jpg

Dundee őrnagy (Major Dundee) - BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 17

A WESTERN MESTERMŰ BŐVÍTETT, RENDEZŐI VÁLTOZATA - A legendás Sam Peckinpah filmjében a megszállott Dundee őrnagy egy kegyetlen apacsbandát készül kézre keríteni. A véres leszámolásra hadifoglyokból, felszabadított rabszolgákból, keménykötésű bűnözőkből és zsoldosokból verbuvál alakulatot. A minden idők egyik legnagyszerűbb westernfilmes szereplőgárdáját (Charlton Heston, Richard Harris, James Coburn és Jim Hutton) felvonultató amerikai klasszikus végre úgy kerülhet Blu-ray változatban a közönség elé, ahogy azt a legendás rendező eredetileg megálmodta!

major_dundee_hubd000688_3d.jpg

A rakparton (On The Waterftont) - BLU-RAY
Várható megjelenés 2017. március 17

Elia Kazan (Édentől keletre, A vágy villamosa) nyolc Oscar®-díjat* nyert filmklasszikusában Terry Malloy (Marlon Brando – A keresztapa, Teaház az augusztusi holdhoz) a hét minden egyes napjának minden egyes szürke reggelén lebandukol a rakpartra, és beáll a többiekkel a sorba, hogy munkát kapjon. A volt bokszolónak szerencséje van, rendszerint kiválasztják, amit főleg bátyjának (Rod Steiger – Doktor Zsivágó, A specialista), a szakszervezet egyik fejesének és Johnnynak (Lee J. Cobb – Mackenna aranya, Exodus), a helyi maffia főnökének köszönhet. Amikor azonban Barry atya (Karl Malden – San Francisco utcáin) felszólítja a munkáért kuncsorgókat, hogy álljanak össze, és ne tűrjék tovább az alvilág kizsákmányolását, Terry kényelmes életének is vége szakad...

on_the_waterfront_hubd000687_3d.jpg

Robert Langdon 3 filmes gyűjtemény - DVD
Várható megjelenés 2017. március 3
Több, mint két órányi extrával!

robert_langdon_collection_hud001429_3d.jpg

Nagyon vadon - A teljes gyűjtemény 1-4 - DVD
Várható megjelenés 2017. március 3

open_season_collection_hud001431_3d.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2512334381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása