A kör rendezőjének új filmje februártól a mozikban
2017. február 12. írta: redbandita

A kör rendezőjének új filmje februártól a mozikban

Gore Verbinski 15 éve rendezte A kör című horrort, azóta szinte minden idejét A Karib-tenger kalózai-nak szentelte. De most visszatért a műfajhoz, hogy egy különleges hangulatú, hátborzongató film segítségével kísérletezzen a nézőn. A hátborzongató kísérlet címe: Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness, hazai bemutató: február 16.).

azegeszsegellenszere_jelenetfoto_2.jpg

– A film egy kórházról szól, ahova sokan érkeznek, de senki nem megy el – magyarázta filmjét egy tévés interjúban a rendező. – De igazából én a filmezést láttam mindig olyannak, mint egy titkos laboratóriumot. Egy sötét teremben emberek ülnek, és mi, filmesek kísérletezünk rajtuk: hangokat, képeket engedünk rájuk, és várjuk, mi lesz a reakció.

A rendező ugyanebben az interjúban azt is bevallotta, hogy zavarban van Az egészség ellenszere műfaji meghatározásával, neki talán a „modern gótika” meghatározás tetszik a legjobban, de a pszichológiai thrillert meg a horrort is elfogadja: hiszen eddig aki látta, az halálra rémült tőle.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr412254040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása