Hamarosan indul az HBO új sorozata - Hatalmas kis hazugságok
2017. február 11. írta: redbandita

Hamarosan indul az HBO új sorozata - Hatalmas kis hazugságok

Már csak 10 nap és érkezik Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard és Adam Scott főszereplésével készült új HBO sorozat, a Hatalmas kis hazugságok. Jean-Marc Vallée, a Vadon és a Mielőtt meghaltam rendezője ezúttal egy 7 részes minisorozatban dolgozta fel Liane Moriarty azonos című bestsellerét. Az amerikai premierrel egy időben, február 20-án az HBO-n és az HBO GO-n is megtekinthető lesz a sorozat első epizódja!

20170117hatalmas-kis-hazugsagok-poszter.jpg

Február 20-án érkezik Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard és Adam Scott főszereplésével készült új HBO sorozat, a Hatalmas kis hazugságok. Jean-Marc Vallée, a Vadon és a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) rendezője ezúttal egy 7 részes minisorozatban dolgozta fel Liane Moriarty azonos című bestsellerét.

Az HBO sorozata arra fókuszál, hogy a modern családanyánk pszichésen hogyan dolgozzák fel a munkájuk feladását, a „háziasszony” szerepet és gyereknevelés nehézségeit, miközben mindent megtesznek azért, hogy fent tartsák a tökéletesnek tűnő életüket.

Az első kritikák szerint „Nicole Kidman az utóbbi évek legjobb alakítását nyújtja” és „David E. Kelley tökéletesen tudja, hogyan írjon nőknek forgatókönyveket ” (tvline), míg az Indiwire „addiktív” sorozatként emlegeti az HBO új alkotását.

A sorozat első epizódja az HBO3 kódolatlan hétvégéjének keretében február 20-án mindenki számára elérhető lesz, mígfebruár 21-től az HBO GO-n regisztráció nélkül is megnézhető lesz a sikergyanús sorozat.

A karakterek

Madeline Martha Mackenzie (Reese Witherspoon)

Kirobban az energiától és a jó szándéktól, de a mániája, hogy mindent rendbe hozzon, nem várt következményekhez vezet. Mindent megtenne két lányáért, és emiatt sokszor összetűzésbe kerül volt férjével, Nathannel, aki kissé lazábban veszi a szülői felelősséget. Madeline egyfajta vezető szerepet igyekszik betölteni a közösségen belül, ám ennek megvan az ára. Jane és Celeste legjobb barátnőjeként úgy érzi, hogy minden joga megvan arra, hogy beleszóljon életükbe.

 bll_hu_carousel01.jpg

Celeste Wright (Nicole Kidman)

Mindenki őt irigyli. Szoborszerű szépség, akinek látszólag mindene megvan: ikergyerekek, vagyon és a tökéletes férj. Ám valójában nem könnyű a helyzete. Évekkel ezelőtt feladta sikeres ügyvédi állását, hogy otthon nevelje két fiát, emiatt könnyen megfeledkezik arról, milyen is az élet a családján kívül. Férje állandóan üzleti úton van, így legtöbb idejét barátnőivel, Madeline-nel és Jane-nel. bll_hu_carousel02.jpg

Jane (Shailene Woodley)

Egyedülálló anyuka titokzatos múlttal a háta mögött. Monterey tökéletes helynek tűnik az újrakezdésre, ám nem számolt az Otter Bay Általános Iskola bonyolult társadalmi hierarchiájával, ahova a fia jár. Első nap összebarátkozik Madeline-nel, így rajta keresztül rögtön az események középpontjába kerül.

bll_hu_carousel03.jpg

Perry Wright (Alexander Skarsgård)

A látszólag tökéletes monterey-i pár fele. Sikeres üzletember, gyermekeinek szerető apja és Celeste odaadó férje. A gyakran utazó férfi azonban igen könnyen dühbe gurul, ha nem úgy történnek az események, ahogy azt ő eltervezte…   bll_hu_carousel04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2012254138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása