Jól sikerült a LEGO Batman film
2017. február 10. írta: redbandita

Jól sikerült a LEGO Batman film

A LEGO Batman – A film (The LEGO Batman Movie, már a mozikban) pillanatnyilag elképesztően jól, 97%-on áll a Rotten Tomatoeson, és a kritikusok egyetértenek: minden idők legviccesebb Batman-filmjét üdvözölhetjük benne. A sztárjai mégsem vettek részt a múlt szombati Los Angeles-i családbarát gálapremieren a Regency Village Theaterben. Talán mert túl kicsik, és kockafejük van.

legobatman_afilm_jelenetfoto_2jpg.jpg@intercom

A hangjaik viszont ott voltak. Az eredetiben Batmannek a hangját kölcsönző Will Arnett (a magyar változatban Fekete Ernő alakítja zseniálisan a szuperhőst) azt nyilatkozta a fekete-sárga szőnyegen, hogy a filmet gyártó stúdió biztosítást kötött a hangjára: ha berekedne, máris nyereséget hoz a filmnek. Azt is elárulta, hogy bár nem készült előre a szerepre, tavaly Michael Keaton-nel és Ben Affleck-kel is bulizott párszor.

A premieren egyébként sok sztár és még több sztárgyerek volt jelen: Mariah Carey – aki szintén szinkronizál a filmben – ötéves ikreivel érkezett, Amber Rose pedig hároméves fiát, Sebastiant választotta kísérőjéül.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4212253944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása