A kistestvér nagy díja
2017. január 15. írta: redbandita

A kistestvér nagy díja

Casey Affleck kezd felzárkózni a bátyjához: A régi város (Manchester by the Sea, hazai bemutató: február 23.) főszerepének eljátszásáért elnyerte élete első Golden Globe-díját, míg a nagytesónak, Bennek már kettő is van. Casey-ről ki is derült, hogy még tapasztalatlan a díjak átvételében. Olyan zavarba jött, mint kevesen.

casey-affleck-holding-his-2017-golden-globe-award-670x445.jpg

– Amikor meghallottam a nevem, az teljesen szürreális, furcsa érzés volt – vallotta be később. – Fogalmam sem volt, mi jön most, és mit mondjak majd.

Sokat szabadkozott torzonborz szakálla és hosszú haja miatt.

– Tudom, hogy ronda – mondta. – Nem gondolom, hogy jól néznék ki. Csak egy új film miatt muszáj. Még szerencse, hogy azért néhány fontos téma is eszébe jutott: dicsérte partnernőjét, A régi város-ért szintén Golden Globe-ra jelölt Michelle Williams-t, és üzent a feleségének, a gyerekeinek meg az anyukájának.

Az Oscar-díj átvételekor elmondandó beszédre remélhetőleg jobban felkészül…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1112132515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása