Megjelent Dallos Bogi legújabb dala és klipje
2016. december 29. írta: redbandita

Megjelent Dallos Bogi legújabb dala és klipje

Új korszak kezdődik Dallos Bogi életében: az énekesnő újra szólókarrierjére koncentrál, most friss dallal és ahhoz forgatott egyedi videoklippel jelentkezik. A Már nem zavar című szám énekdallamát ő maga szerezte, a szöveget pedig jó barátja, ByeAlex írta. A dal mellé egy színes image-videó is készült, amelyet egy budapesti stúdióban vettek fel, és egy nyaraláson készült gopro-s felvételekkel színesítettek.

dallos_bogi_3.jpg

Dallos Bogi két éve - A Dal 2014 műsorában elért második helyezését követően - tűnt fel a hazai zenei palettán. We all című dala hónapokig a rádiók toplistáján szerepelt. Az énekesnő még ugyanebben az évben adta ki a Feels So Right című dalát, illetve „Az év felfedezettje” Fonogram-díjat is bezsebelte. Ezt követően kezdett el élő zenekarral is koncertezni, tavaly pedig a Körút és a 13-as ház című slágerekkel örvendeztette meg a rajongóit, amelyeket már szerzőként is jegyzett.

 Bogi legújabb dala, a Már nem zavar címet viseli, és ez az első single a tavasszal megjelenő lemezéről. A dal énekdallamát teljes egészében ő maga szerezte, az alapot Szebényi Dániel készítette, a szöveget pedig ByeAlex írta.

„A demóra egy halandzsa szöveget énekeltem fel, amit átküldtem Alexnek. Annak ellenére, hogy zenei téren nagyon válogatós, szerencsére megtetszett neki a dallam, így másnap vissza is küldte a szöveg vázlatát” – mesélte nevetve az előadó. Az újdonság témája az elengedés, de ez nem csak a szerelmi életben fellépő nehézségekre vonatkozik, hanem az élet több területére is. „A dal szerintem több módon értelmezhető, de egy biztos: mindenki számára ismerős a "már nem zavar" érzés... Egy szakítás, barátság, korszak lezárásakor gyakran emlegetjük, hogy már elengedtem, túl vagyok rajta, de ez nincs mindig így. Akárcsak az életben, a szám végére is elérkezünk abba a fázisba, amikor őszintén elmondhatjuk, hogy valóban továbbléptünk” – tette hozzá a fiatal énekesnő.

 Az új dalhoz videoklip is készült, amelynek Temesi Ádám volt a rendezője és az operatőre, a koncepciót közösen álmodták meg az énekesnővel.

„Többféle klip szerepelt a bakancslistámon, régóta szerettem volna, egy olyan videót, amelyben egy bakelit lemezlejátszó is szerepet kap, de nagy álmom volt egy kádas jelenet is. persze ruhában - ezek most végre teljesültek! A videó nagy részét egy budapesti stúdióban vettük fel, de, mivel a dalban több utalás is van a nyárra, ezért egy nyaraláson készült GoPro-s felvételekkel színesítettük. Mivel ez egy image klip fontosnak tartottam, hogy minél több arcomat megmutathassam benne. Mindegyik szettet imádom, de a farmeros, fehér felsős talán az igazi énem. Az utolsó jelenetekhez készítettünk még egy arany glitteres sminket is, ami szerintem nagyon különlegesre sikerült, és Tomcsányi Dóri ruhái is csodásak! – fejtette ki az énekesnő, aki a közelmúltban új terepen is bizonyított: ő lett az M5-ön futó Mesterember című műsor műsorvezetője.

 Dallos Bogi a tavasz folyamán új nagylemezzel jelentkezik és nagyszabású lemezbemutató koncerttel várja majd a közönséget. Az újév egyéb újdonságokat is tartogat majd a rajongók számára: Bogi egyedülálló meglepetéssel készül, de pontos részleteket még nem árult el az előadó.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2312024749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása