Stohl András őszintén mesélt a Lakástalkshow-ban
2016. november 25. írta: redbandita

Stohl András őszintén mesélt a Lakástalkshow-ban

Stohl András megdöbbentő őszinteséggel mesél a halálhoz fűződő viszonyáról és a börtönben töltött időről a Lakástalkshow ma esti adásában. A VIASAT3-on futó műsorból az is kiderül, hogy bár kétszer is volt már komoly balesete, még most sem biztos abban, hogy nem követ el újabb hibát.

stohl_andras2.jpg

 „Negyvenkilenc éves vagyok, amibe belehalok. Belerokkanok és nem bírom feldolgozni, hogy már itt a B-oldal. Nagyon félek a haláltól, az elmúlástól, de ez így van már gyerekkorom óta. Emlékszem, hogy fekszem az ágyon a sötétben és arra gondolok, hogy milyen lesz, amikor egyszer vége lesz? Ebbe bele lehet bolondulni. Akkor zokogtam, anyu átjött hozzám és azt mondta, hogy nem szabad a halálra gondolni. Nálam mégsem múlt el, hogy ettől féljek. Féltettem a szüleimet is nagyon, de hál' istennek az édesanyám még él. 86 éves és folyton mosolyog” -  magyarázta a műsorban a színész.

 A Lakástalkshow című műsorban Stohl András azt is elárulta, hogy bár 5 hónapot töltött a börtönben, mégsem tudja pontosan, hogy mit tanult belőle. „Ezért a bűncselekményért, egy átlagember felfüggesztett börtönt kapna. Kimondta a bírónő, hogy nekem akar jót. Húzogattam az oroszlán bajszát és úgy érezte, hogy ez most már kell nekem. Másfelől a nézőknek is kellett, hogy ne köpjenek össze mögöttem, hogy már megint megúszta. Hogy mit kaptam ettől? Azt nem tudom. Nem gondolom, hogy a börtön megváltoztathat embereket. Inkább tönkre tehet. Javítószándék nincs benne. (...) Azt hiszem, az a felhőtlen jókedv már nincs bennem, ami volt. Ha nagyon költőien akarnám megfogalmazni, akkor úgy mondanám, picit azt érzem, hogy a szemem csillogását megmattította. Az egész. Nem csak a börtön - mesélte Stohl András.

 Stohl a műsor házigazdájának, Lovász Lászlónak arról is beszélt, hogy soha nem bír leállni, hatalmas hajtásban van most is, így a családra, magánéletre kevés idő jut.

„Az első mókuskerék vége is baleset volt, akkor engem altattak öt hétig. És a második mókuskeréknek is baleset lett a vége, akkor ugye börtön volt. Irdatlan hajtás van és ennek nyilván ára van, vagy ára lesz. Ezt az ember tudja. - Rengeteg örömöt adsz a nézőnek, de mindent odaadsz cserébe. A családodat, a gyerekeidet... Nem vagy apa. És megköszönheted a gyerekeidnek, ha nem vágják a fejedhez a végén. Nagy ára van az életnek, de nem bánom! – fejtette ki Stohl. 

A Lakástalkshowban Stohl András mellett rengeteg híresség osztja meg Lovász Lászlóval a titkait. Az internetről a televízió képernyőjére költözött beszélgetős műsorban többek között Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Soma, Schobert Norbert és Fluor Tomi is szerepel majd. Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este a VIASAT3-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1112024653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása