Nézze együtt a család A kis kedvencek titkos életét karácsonykor
2016. november 14. írta: redbandita

Nézze együtt a család A kis kedvencek titkos életét karácsonykor

A karácsony közeledtével lassan mindenki lázas ajándékkeresésbe fog, a Bontonfilm forgalmazásában december 3-án megjelenik DVD-n, Blu-rayen és fémdobozos verzióban is A kis kedvencek titkos élete – a kicsiknek és nagyoknak is felhőtlen szórakozást nyújtó animációs történet bármely korosztály számára tökéletes ajándék lehet!

the_secret_life_of_pets_hubd000531_3d.jpg

A gyártó stúdió, az Illumination Entertainment olyan filmekkel lopta be magát a közönség szívébe, mint a Gru vagy a Minyonok – a jópofa sárga lények rajongóinak legnagyobb örömére A kis kedvencek titkos élete Blu-ray kiadványain most + 3 új minifilm is található, amelyek közül a Kertészkedés minyon módra a mókásan halandzsázó figurák kertészkedési antitalentumából nyújt ízelítőt, az NTV: Norman tévé című kisfilmben a szellőzőben szaglászó kotnyeles kis kedvenc, a Norman névre hallgató tengerimalac avatkozik bele a szomszédok életébe, a harmadik minimozi pedig a virslik társadalmába kalauzolja el a nézőket.

Az év legnépszerűbb animációs filmje – 650 ezer látogatója volt a hazai mozikban – nem csak a közönség szívét ejtette rabul, hanem a kritikusok is imádták.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4411959605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása