Bájos csínytevő madarak szállják meg a Nickelodeont
2016. november 11. írta: redbandita

Bájos csínytevő madarak szállják meg a Nickelodeont

Csőrös Harvey két kis barcsoros_harvey_4.jpgátjával, Fee-vel és Foo-val pillanatok alatt belopta magát a kicsik és nagyok szívébe. Ez nem is csoda, hiszen a 9 éves kismadár és két cimborája olyan kalandokba keverednek minden epizódban, amelyeken a szülők is együtt szórakozhatnak a gyerekekkel. A SpongyaBob Kockanadrág alkotójának közönségkedvenc sorozatát november 13-án „maratoni” mennyiségben vetíti a Nickelodeon, vagyis egész délután egymást követik Harvey őrült kalandjai a legnépszerűbb hazai gyerekcsatornán.

 

A november 13-i délután csak Csőrös Harvey-ról szól majd a Nickelodeonon: a gyerekcsatorna ugyanis egymás után sugározza a bájos kismadárról és két rosszcsont barátjáról szóló rajzfilmsorozat epizódjait. A madárcsemete kalandjait bemutató sorozat hamar nagy kedvence lett a gyerekeknek – és a szüleiknek. Ennek egyszerű oka van: a karaktereket megálmodó C.H. Greenblatt és a többi készítő arra törekszik, hogy saját, gyermekkori élményeiket rajzolják meg, amelyekkel könnyen azonosulnak a kicsik és a nagyok is.

csoros_harvey.jpg

 A nevettető kalandokról Harvey és két barátja, Fee, az igencsak fiús kislány, valamint Foo, a kisfiú gondoskodik: a főszereplő egy kedves, 9 esztendős kismadár, aki mindig jóságos a többiekkel, de hiányzik belőle az egészséges csibészség. Két pajtása szerencsére annál pajkosabb, és gondoskodnak róla, hogy Harvey egy pillanatig se unatkozzon, hiszen mindig együtt mókáznak, néha pedig óriási kalamajkákba is belerángatják a jószívű, csőrös barátjukat. A Fee és Foo által kieszelt rosszaságok azonban néha kifejezetten jól sülnek el, például egyedül nekik sikerül rávenniük Harvey-t, hogy leküzdje a tériszonyát és leugorjon egy fáról. De sok más izgalom is származik abból, hogy ekkora ellentét van köztük: míg a cuki Harvey odáig van a Valentin-napért, a csintalan testvérpárt az őrületbe kergeti még csak a gondolata is – olyannyira, hogy Fee még ellen-ünnepet is szervez... A sorozat azonban még bőven tartogat meglepetéseket, és várja a család apraja-nagyját november 13-án, vasárnap, amikor a Nickelodeon műsorán egész délután egymást követik majd Csőrös Harvey kalandjai!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4411951109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása