Juliette Lewis botrányos titkai
2016. október 07. írta: redbandita

Juliette Lewis botrányos titkai

Bár valamennyien igyekszünk példamutatóan élni, mindenkinek van valami szennyese, hiszen emberek vagyunk, és senki sem tökéletes. Ezzel a világhírű Oscar-díjra is jelölt színésznő, Juliette Lewis sincs másképp, aki jelenleg a Titkok és hazugságok című sorozat szigorú nyomozónőjét alakítja, de az ő élete sem volt mindig botrányoktól mentes.

juliette_lewis02.jpg

AZ ISKOLAKERÜLŐ

A sikerhez vezető út nem mindig egyenes, és ez Lewisra is igaz, aki rögtön tett egy kisebb kitérőt, miután 15 évesen búcsút intett a gimnáziumnak. Az élet mégis őt igazolta: mindössze három évvel később, a Martin Scorsese által rendezett Rettegés foka című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték.

thumb-suck.jpg

A BAJKEVERŐ

Juliette-nek nemcsak az iskolával, hanem a törvénnyel is meggyűlt a baja, amikor kiskorúként rajtakapták és letartóztatták, mert alkoholt fogyasztott egy éjszakai szórakozóhelyen.

A ROCKSZTÁR

Ha elfelejtetted volna, a filmsztár és a Juliette and the Licks rockbanda vagány énekese sokáig ugyanazt a személyt jelentette. A színésznő zenekarának bemutatkozó albuma 2004-ben jelent meg. Juliette Lewis azóta már a Sziget Fesztiválon is fellépett.

juliette-licks-05-770x470.jpg

AKINEK MÉG BRAD PITT IS MEGVOLT

Tudjuk, nehéz elhinni, de Brad Pitt élete sem mindig Angelina Jolie és Jennifer Aniston körül forgott. Juliette még tinédzserként hódította meg a sármos világsztár szívét, akivel 3 éven keresztül alkottak egy párt.

slide_1.jpg

EGYENES ÚT A DROGOKTÓL A SZCIENTOLÓGIÁIG

A színésznő még kamaszkorában kapott rá a drogokra, függőségétől csak húszas évei elején sikerült megszabadulnia, méghozzá a szcientológia leszoktató programja segítségével. Juliette - Tom Cruise után szabadon - azóta is a szcientológusok életét éli.

Titkok és hazugságok második évad vasárnaponként 21:00-tól az AXN műsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3911815611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása