Ma este folytatódnak Bödőcs Tibor londoni kalandjai!
2016. szeptember 30. írta: redbandita

Ma este folytatódnak Bödőcs Tibor londoni kalandjai!

Bödőcs Tibor ma este folytatja a közélet visszásságait és a hétköznapok tarkaságait leltározó szatirikus szóáradatát. A londoni magyarokat megörvendeztető Cefre Palota című produkciója felvételének második részét, amelyben a British Museum vécéjétől az amszterdami élő kirakatokon át eljut a szkeptikus Zalai Lámáig, ma este 21.00 órakor láthatják a nézők a Comedy Central műsorán.

bodocs_londonban0.jpg

A stand-up-trilógiáját megkoronázó és lezáró Cefre Palotát Bödőcs utolsó állomásként Londonban is bemutatta, így szállítva egy kis hamisítatlan hazai „Bödőcs-féle” humort az ottani magyaroknak. Míg a fellépésről készült, Bödőcs Londonban című produkció első részében sorra vett minden közéleti eseményt, amiből az elmúlt években - pechjükre - kimaradtak az Angliában élő magyarok, ezúttal nemzetközi vizekre evezett, és fantasztikus, külföldön történt élményeivel gondoskodott róla, hogy könnyesre nevesse magát a közönség. Egyből londoni sztorikkal kezdett: elárulta, hogy egy régebbi útja során teljesen lenyűgözte a British Museum, hiszen legalább tudott valahol pisilni, a Buckingham-palota előtt torkaszakadtából üvöltve kereste Bözsi nénit, hogy otthon van-e, mert meghozta neki a tyúkokat, majd elénekelte a KFT zenekar Elizabeth című örökzöldjét, a helyismeret nélkül vezető, pakisztáni taxisnak pedig arról tartott előadás, hogy micsoda harcok folynak Magyarországon.

Miután megosztotta a londoni élményeit a helyi magyar közösséggel, sorra vette, hogy mik történtek vele azokban az európai városokban, ahol már volt szerencséje fellépni: szóba került egy müncheni kocsmázás, ahol nem tudta eldönteni, hogy azért vedelnek-e annyi folyékony kenyeret a helyiek, mert üvölt a szörnyű sramlizene, vagy pont fordítva. Amszterdami kirándulásán pedig rádöbbent, hogy ez az egyetlen hely a világon, ahol a férfiak állnak a kirakat előtt: „Tulajdonképpen ezek second-hand szűzboltok, de hívhatjuk őket Éva turiknak is”.

A külföldi élmények után visszatekintve szülőfalujába, a szentlászlói fröccshiénák és borvaránuszok közé, Bödőcs azt is elárulja, ha nem lenne stand-up a jövő héttől, akkor azzal szeretne foglalkozni, hogy vigaszt nyújt az emberiségnek: ő lenne a néha szkeptikus, máskor meg konstruktív Zalai Láma. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9811755247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása