Emma Roberts és Dave Franco közös filmje a hazai mozikban
2016. szeptember 21. írta: redbandita

Emma Roberts és Dave Franco közös filmje a hazai mozikban

Julia Roberts gyönyörű unokahúga, Emma Roberts ezúttal az ifjabbik Franco testvérrel, a Szemfényvesztők–széria nagypályás kártyazsonglőrével, Dave Francoval keveredik egy online játék, az IDEGPÁLYA (16) durva útvesztőjébe. A páros a pénzjutalom és a hírnév reményében egyre durvább feladatokat teljesít, miközben telefonjukkal élőben közvetítik az eseményeket. A látványos, trendi thriller a két színészt is kisebb-nagyobb kihívások elé állította. Bár Emma nagyon magabiztosan mozog a kamerák előtt, hisz már 10 éves kora óta forgat, azért ahhoz neki is le kellett küzdenie a gátlásait, hogy fehérneműben rohangáljon a teljes stáb előtt.

n_d03_01762_r.JPG@FreemanFilm

Az Idegpálya nézői azt a feladatot adják Emmának és Davenek, hogy jussanak ki egy áruházból adott idő alatt

 „Kb. csak 2 percig látszunk Davvel a filmben ruhátlanul, de ezt a jelenetet két napig forgattuk.” – mesélte a színésznő.  „Két teljes nap bugyiban a stáb előtt. El tudják képzelni? Az első pár órában elég cikinek éreztem a szitut, de aztán elképzeltem, hogy mindenki más is bugyiban és melltartóban rohangál körülöttem. Ez hatott! Onnantól kezdve már buli volt az egész. ” 

Emma egyébként nagyon bevállalósnak tartja magát, és mikor megkérdezték egy interjú alatt, hogy Játékos vagy Néző lenne az Idegpálya játékában, egyből rávágta, hogy mindenképpen játékos lenne.

„Imádok a barátaimmal Felelsz vagy merszt játszani. Talán még a „csókolózás egy vadidegennel” feladatot is bevállalnám, mint a filmben, de csak akkor, ha van olyan jóképű a srác, mint Dave Franco.”

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6511732973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása