Hatalmas siker a Mélytengeri pokol
2016. szeptember 15. írta: redbandita

Hatalmas siker a Mélytengeri pokol

A Mark Wahlberg, Kate Hudson, Kurt Russell főszereplésével készült valós történetet feldolgozó látványos katasztrófafilm, a MÉLYTENGERI POKOL (12E) világpremierjét kedd este tartották a 41. Torontói Filmfesztiválon. A 2010. áprilisában a Deepwater Horizon olajfúrótornyon bekövetkezett katasztrófa 11 áldozatának emléket állító film vetítését követően a nézők percekig állva tapsoltak. Az eseményen az alkotók mellett a katasztrófa egyik valódi túlélője, Mike Williams – róla mintázták Mark Wahlberg karakterét -  is részt vett családjával és feleségével. Peter Berg rendező legújabb alkotását rendkívül megindítónak találta a közönség.

ec2_8119_rgb_k.jpg

„Minél hitelesebben akartuk visszaadni, hogy mi is történt valójában azon a szörnyű estén az olajfúró tornyon. A 11 áldozat előtt tisztelgünk ezzel a filmmel.” - nyilatkozta Mark Wahlberg, akinek ez már a második sikeres együttműködése a rendezővel.

Kate Hudson az izgalmas akciókkal tarkított katasztrófafilmben Mark Wahlbergkétségbeesett feleségét játssza, míg (nevelő) apja, Kurt Russell az olajfúró torony üzemeltetési vezetőjét. 

"Ez az első alkalom, hogy ugyanazon a plakáton szerepel a nevünk.” – mesélte Kate büszkén az egyik internetes oldal újságírójának a film premierjén. „Úgy éreztem magamat a forgatásokon, mint kislány koromban, amikor folyton az apukámmal lógtam. Emiatt választottam a színészetet, emiatt szerettem bele a szakmába.”

A színésznő az interjúban azt is elmesélte, hogy a MÉYLTENGERI POKOL egyike azon szerepeinek, amibe érzelmileg teljesen bele tudott merülni a forgatások alatt.

„Nagy kihívást jelentett mindannyiunknak, hogy valós embereket keltünk életre. Hatalmas megtiszteltetés, hogy eljátszhattam ezt a szerepet.” – nyilatkozta Kurt Russell. 

A látványos akciófilm további szerepeiben John Malkovich, Az útvesztő fiatal sztárja, Dylan O’Brian és az olajfúró torony egyetlen női tagját életre keltő Gina Rodriguez lesz látható szeptember 29-től a hazai mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8611712387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása