Bemutatták a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t
2016. szeptember 10. írta: redbandita

Bemutatták a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t

A legszerencsésebb filmrajongók a csütörtök délutánt a Hollywood Boulvard-on töltötték, valahol a legendás Chinese Theatre előtt. Ott volt ugyanis Tim Burton, hogy tenyerét és talpát cementbe nyomja: egy kis ünnepség keretében örökkévalóvá tett kéz- és láblenyomatát ezentúl Hollywood szívében fogják őrizni. Az eseményre Burton számos barátja és kollégája ment el, Johnny Depp-et (Burton kedvenc színészét) is odavárták, és természetesen megjelent Eva Green, akit az ünnepelt szintén kétszer is rendezett már. A szóvivő a régi munkatárs, Wynona Ryder volt, a néző között felbukkant Martin Landau, Colleen Atwood és Deep Roy is felbukkant. Az eseményt a Variety a saját youtube-csatornáján élőben közvetítette.

vandorsolyom_timburton_handfootprint.jpg

A még ennél is szerencsésebbek pedig befértek az ünnepséget követő exkluzív vetítésre is, és majd három héttel a hivatalos premier előtt megnézhették a legújabb, állítólag rémületes varázslattal teli Burton-rendezést, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, hazai bemutató: szeptember 29.). Erre a vetítésre előre kellett regisztrálni, és a hatalmas mozi meghökkentően hamar megtelt. A film első nézői ugyan megígérték, hogy nem teszik közzé benyomásaikat, de a fotók alapján izgatottan és elégedetten távoztak a különleges vetítésről…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8611693107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása