Mila Kunis, a rosszalkodó kismama
2016. augusztus 06. írta: redbandita

Mila Kunis, a rosszalkodó kismama

Rossznak lenni jó. Ezt Mila Kunis, Kristen Bell, Christina Appleagate és Kathryn Hahn nem is akárhogyan bizonyítja be a Másnaposok-trilógia szerzőpárosának legújabb fergeteges vígjátékában, a ROSSZ ANYÁK-ban (16)! Végre egy film, amiben a csajok megmutatják, nem kell annyira nekifeszülni a gyereknevelésnek és a melónak, mert egy jó adag lazaság még nem a világ vége. A szupervicces és szexi vígjátékban három túlstresszelt anya besokall a folytonos megfelelési kényszertől és az állandó rohanástól, és egy kis időre szabit ad magának. Végre kitombolják a felgyülemlett feszkót és oltári bulizásba kezdenek.

df-12691r1.jpg

A főszereplő színésznők hihetetlenül élvezték a forgatást, nem csak a sok vicces jelenet miatt, de azért is, mert olyan dolgokra jutott idejük, amit ők is hiányolnak a hétköznapjaikból.

„Végre bulizhattunk, táncolhattunk, felszabadultan hülyéskedtünk. Még csak két éve vagyok anya, de már most hiányoznak a csajos esték.” – árulta el Mila Kunis egy online oldalnak. Ám a gyönyörű színésznőnek egyre kevesebb ideje jut majd a barátnőkkel kikapcsolódni, hisz hamarosan ismét anyai örömök elé néz.

unnamed_14.jpg

A ROSSZ ANYÁK Los Angeles-i premierjén csodásan festett a kismama, ahol gömbölyödő pocakját is megmutatta a sajtónak. Mila azt is elárulta, mivel relaxálnak otthon esténként párjával, Ashton Kutcherrel miután lefektették a kis Wyattot.

„Alkohollal. Nagyon sok alkohollal.” – poénkodott a színésznő. „Imádok anya lenni. Olyan vagyok mint egy anyatigris, aki néha elfelejt ezt-azt. De ettől még bármit megtennék a lányomért. Mindenkinek tuti volt már egy „rossz anya” pillanata.”

És hogy meddig mennek el a mamik a bulizásban? Hamarosan mindenre fény derül. Addig pedig már most minden „rossz anya” szerezzen be egy babysittert, hogy a jövő héten végre bevethesse magát a mozikba a csajokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9610409648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása