Anton Yelchin halála mélyen megrázta a Star Trek stábját
2016. június 29. írta: redbandita

Anton Yelchin halála mélyen megrázta a Star Trek stábját

Az orosz származású színészt a saját terepjárója nyomta neki a kertkapunak, mivel gyári hibás sebváltója miatt visszagurult a felhajtón. Yelchint pár napja, szűk családi körben temették el, miközben tovább folyik a nyomozás a tragédia ügyében. A hamarosan a mozikba kerülő új opusz, a Star Trek: Mindenen túl sztárjai a közösségi médiában búcsúztatták el barátjukat. Zoe Saldana, Zachary Quinto ésJohn Cho azt írták, hogy a film betétdala, a Sledgehammer című szám nyújt nekik vigaszt a gyászban.

„Köszönöm a gyönyörű dalt, @badgalriri, a Star Trek család legnehezebb időszakában. Tudjuk, hogy Anton büszke lenne” – írta Saldana az Instagramon.

„Ilyen elképesztően szomorú hét után @badgalriri némi fényt hoz a sötétségbe” – posztolta Quinto.

Az új Star Trek film visszatér a hagyományhoz, azaz nem az akciókra, hanem a cselekménybonyolításra és a karakterépítésre helyezi a hangsúlyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr478865224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása