Megérkezik az Agymenők kilencedik évada a Comedy Central-ra
2016. május 17. írta: redbandita

Megérkezik az Agymenők kilencedik évada a Comedy Central-ra

Aki azt gondolja, nyolc évad alatt minden megtörtént, ami megtörténhetett az Agymenőkben, az óriásit tévedett! A négy őrült zseni, a kissé egyszerű szőke szomszéd lány és szemrevaló barátnői az új évadban is egymás agyára mennek: szakítás, gyerekvállalási kérdések és robbanócukorkák a kilencedik évfolyam nyitó epizódjában, holnap 21.00-tól a Comedy Centralon.

agymenok1.jpeg

Amerikában május 12-én ért véget az Agymenők kilencedik évada, és ezzel mintegy át is adta a stafétát a magyar nézőknek, akik holnap láthatják az országos premiert a Comedy Centralon. A sikersorozat legújabb részeiben Amy szakít Sheldonnal, aki a zászlótörténeti műsorában próbálja feldolgozni a veszteségét, amolyan Sheldonosan. Arra a következtetésre jut, hogy örökre végzett a nőkkel, ahogy a robbanócukorkákkal is, miközben Amy a változásra reagálva kifúratja a fülét, és fütyisütit etet a barátnőivel. A gubancok természetesen a házasság előtt álló Pennyt és Leonard-ot sem kerülik el, miután az elméleti fizikus Las Vegas felé menet bevallja szerelmének, hogy megcsókolt egy másik nőt, és arra kéri, vállaljanak közös gyermeket…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr958731238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása