Felméri Péter a párkapcsolati buktatókról vall a Comedy Centralon
2016. április 29. írta: redbandita

Felméri Péter a párkapcsolati buktatókról vall a Comedy Centralon

Összeházasodni a mai világban már nem olyan nagy kaland, hiszen a párok sok esetben már jóval a boldogító igen előtt is közös otthonban boldogítják egymást. Ami az igazi kockázatot rejti, az az összeköltözés; amikor kiderül, kinek milyen hóbortjai vannak és a póló vagy a nadrág, netán a gyerekruha a büdösebb… Többek között erről is mesél Felméri Péter Majd én megmondom! című önálló estjében, ma este 21.00-kor, a Comedy Centralon.

felmeri_peter2.jpg

 Felméri Péter megmondja a tutit, pontosabban azt, ő hogyan látja a világot. A népszerű standupos a gyerekvállalást, a környezetvédelmet, a táplálkozást, sőt az űrkutatást is a célkeresztbe helyezi a Viacom magyar csatornájának új műsorában, a Comedy Clubban, valamint olyan párkapcsolati bonyodalmakról is mesél, amelyeket a feleségével, Annával kapcsolatban nem a gyűrűhúzáshoz, sokkal inkább az összeköltözéshez köt. „Az volt az érdekes, amíg hozzászoktunk egymás kis apróságaihoz. Például ilyenek, hogy ha Anna valami büdöset szagol, nekem is meg kell szagolni. Más is csinál ilyet? Más is csinál ilyet vagy ez hogy van?” – teszi fel a nyilvánvalóan költői kérdést a humorista, aki azt is bevallja, hogy náluk bizony a hűtőtől, egészen pontosan a tartalmától döglik a légy. „Mi ott tároljuk a büdöset, ilyenek vagyunk vállalom, ez van”.

 Az orrfacsaró történetek azonban itt nem állnak meg, hiszen a standupost olyan nagy kérdések is foglalkoztatják, mint például, miért van az, hogy „a pólót és az inget egy-két használat után a szennyesbe dobjuk, de a nadrágba sokkal több kilométer belefér”. Pedig a válasz nyilvánvaló – legalábbis Felméri szerint –, hiszen a póló meg az ing közel van az orrunkhoz, tehát hamarabb megérezzük, ha valaki büdös, a nadrág szagát pedig legfeljebb a gyerekek tapasztalják, mert pont odáig ér a fejük.

 A családi élet idilljében Felméri a teknőseiről sem feledkezik meg, akikkel valaha tini nindzsásat játszott.„Kartonból kivágtam kardokat, meg ilyen nundzsakukat, felfogtam a hátukra celluxszal és egymásnak eresztettem őket. De nem kell félni, rövid volt a kezük, tehát nem érték el a kardokat meg ha elérték volna, akkor is celluxszal oda volt ragasztva, rángathatták volna” – magyarázza Felméri Péter a Majd én megmondom! című előadásában, amelyből többek között az is kiderül, hogyan lehet elkerülni a vámon való lebukást és a büntetést, ha jegy nélkül utazunk a buszon.

 Felméri Péter Majd én megmondom! című előadása április 29-én, pénteken 21.00-kor, ismétlések április 30-án, szombaton 09.30-tól és másnap 19.00-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr748673408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása