Nem akar gebe lenni Melissa McCarthy
2016. március 31. írta: redbandita

Nem akar gebe lenni Melissa McCarthy

Bár az utóbbi hónapokban leadott 22 kilót, azért még mindig a nehézbombázók kategóriájába tartozik, és szerinte ez nagyon jól van így.

„Tudom, hogy nem én számítok normának Hollywoodban – mondta a 45 éves színésznő az US Weekly magazinnak. – Ugyanakkor ez az egész egy nagy, felfújt marhaság. Látom, hogy akiknek tökéletes a feneke a magazinokban, a valóságban nem is úgy néznek ki."

Melissának saját divatkollekciója van, természetesen plus size ruhákat dob piacra. Ezért van felháborodva azon, hogy a nagyobb méretű ruhákat viselő nők számára külön részleget tartanak fenn az áruházakban.

„Azt mondják, felméréseket végeztek, és az derült ki, hogy a plus size méretet kereső nők szeretik másoktól különválasztva nézegetni a ruhákat, fent az emeleten, ahol senki nem zavarja őket - füstölög a színésznő. - Tényleg?! Ezek szerint szeretik a szegregációt? Én tudom magamról, hogy a barátaimmal szeretek vásárolni, nem elkülönítve valahol a sarokban."

A színésznőt hamarosan A Főnök című vígjátékban láthatjuk (hazai premier 2016 április), amelyben börtönből frissen szabadult, simlis pénzügyi szakembert alakít a rá jellemző vehemenciával. A film forgatókönyvírója és rendezője a férje, Ben Falcone komikus, aki most is kihozza a maximumot nejéből.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr478551010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kávéház Magazin · https://kavehazmagazin.hu 2016.04.10. 09:22:13

Azóta megjelent a "Főnök" c. film és a fogadtatása vegyes, de mint minden, ez is persze szubjektív. Szerintünk a hölgy megint egy jót poénkodik: kavehazmagazin.hu/fonok-szerepeben-melissa-mccarthy/ :)
süti beállítások módosítása