Tovább bővül a FOX lefedettsége
2016. március 21. írta: redbandita

Tovább bővül a FOX lefedettsége

A FOX Networks Group új lépcsőfokhoz ért szórakoztató csatornájának terjesztésében. A vállalat zászlóshajójaként ismert FOX március 21-től a UPC Magyarország előfizetői számára is elérhetővé válik a szolgáltató Digital Bronze és Digital Gold csomagjában.

the-walking-dead.jpg

A FOX műsora 2014. február 1-jén indult hazánkban. A nézők a csatorna magyarországi kínálatában olyan világszerte ismert és népszerű sorozatokkal találkozhatnak, mint Az Álmosvölgy legendája, a Harry Bosch – A nyomozó, a The Strain – A kór, a rangos díjakkal kitüntetett Empire, vagy a világ egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, A Simpson család. A csatorna legnépszerűbb műsora a kultikus The Walking Dead sorozat, melynek legújabb epizódjai már az amerikai vetítést követően néhány órával hazánkban is bemutatásra kerülnek. A sorozat eddig is kiemelkedő nézettséget hozott, a hatodik évad második felének premierpizódja a műsor idősávjában a 10. helyet szerezte meg a magyar tévés nézettségi mezőnyben, számos jelentős csatornát megelőzve.

Tavasszal a FOX további sikersorozatokkal várja a nézőket: április 12-én debütál a Stephen King bestselleréből készült 11.22.63, melynek főszerepét a korábban Oscar-díjra is jelölt James Franco játssza. Májusban az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy érkezik a csatornára, olyan sztárokkal, mint John Travolta, Cuba Gooding Jr., vagy David Schwimmer. A FOX továbbra is követi azt a stratégiát, hogy legkedveltebb műsorait a világ 126 országában szinte az amerikai premierrel egy időben mutatja be. A legközelebbi világpremier a Patrick Fugit főszereplésével készült Outcast horrorsorozat lesz júniusban, amely Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A csatorna kínálatban mindemellett számos műfajjal és stílussal találkozhatnak a nézők, legyen szó vígjátékról, drámáról, sci-firől, akcióról, animációs filmekről, főzőműsorokról vagy realityról.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr108525018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása