KCA győztesek 2016
2016. március 17. írta: redbandita

KCA győztesek 2016

Világhírű színészek, popsztárok és rengeteg zöld trutyi kíséretében zajlott a Nickelodeon idei popkult díjátadója: a Kids’ Choice Awards gálát a Voice-sztár Blake Shelton vezénylésével rendezték meg Los Angelesben. A gyerekek világszerte leadott szavazatai alapján a legjobb film kategóriát a Star Wars Az ébredő Erő nyerte, kedvenc színészként és színésznőként Will Ferrell és Jennifer Lawrence győzedelmeskedett, a legjobb énekesnek Ariana Grande és Justin Bieber bizonyult, a gyerekek kedvenc tévésorozata pedig A Thunderman család lett. A fiatal nézők ezúttal is a SpongyaBob Kockanadrágot választották kedvenc rajzfilmsorozatuknak.

Ilyen volt a #KCA 2016-ban! A teljes adást ma este 18:30-kor megnézhetitek! :)))

Posted by Nickelodeon on Wednesday, March 16, 2016

Átadták az év egyik legviccesebb gálájának díjait, a látványos eseményen kiderült, kik a gyerekek legnagyobb kedvencei. A gála az idei évben is rendkívül „trutyisra” sikeredett: a házigazda Blake Shelton végül ugyan nem kapott díjat, de hősiesen megküzdött egy tucat rohamosztagossal, akiket a Voice-ból ismert székével tett ártalmatlanná – a gyerekek óriási adag zöld meglepetéssel díjazták Blake hőstettét. A kedvenc együttesnek választott Fifth Harmony tagjai is extra adag ragacsban úszhattak, de John Stamost, Josh Gadet és Jason Sudeikist is nyakon öntötték a gála egyik védjegyének számító zöld nyálkával.

Ariana Grande a kedvenc énekesnő kategóriában győzedelmeskedett, a kedvenc énekesJustin Bieber lett. Adele visszatérő dala, a Hello a kedvenc dal kategória legtöbb voksát gyűjtötte be, míg Shawn Mendes a kedvenc új előadó nyerteseként kapott narancssárga léghajót. A filmes kategóriák során többek között a Hotel Transylvania második része és a legújabb Star Wars-film, Az ébredő Erő, valamint Az éhezők viadala sztárja,Jennifer Lawrence aratott sikert, de Will Ferrell Zendaya és Sofia Vergara is egy-egy díjjal távoztak az eseményről, a televíziós kategóriák legjobbjaiként. A kedvenc tévésorozat a Nickelodeon sikerszériája, A Thunderman család, a kedvenc rajzfilm a korábbi évek után ismét a SpongyaBob Kockanadrág lett. A kedvenc animációs szinkronhang kategóriájának díját Amy Poehler vihette haza az Agymanókban nyújtott alakításáért, a kedvenc férfi TV sztárJim Parsons, a Comedy Centralon futó Agymenők című sorozat Sheldon Cooperje lett. A gyerekek Jeff Kinney amerikai író óriási sikerű könyvsorozatát, az Egy ropi naplójátválasztották a legjobb olvasmánynak. A gála színpadán igazi világsztárok szórakoztatták az őrjöngő közönséget, fellépett többek között Wiz Khalifa és Charlie Puth, akik a kedvenc együttműködés díját is elnyerő See You Again című dalt adták elő.

josh_gad_and_jason_sudeikis.jpg

 A Kids’ Choice Awards díjátadón 22 kategóriában szavazhattak a kicsik a világ minden tájáról, így a hazai gyerekek is leadhatták voksaikat. A gála narancssárga szőnyegén olyan sztárok vonultak végig, mint Adam Sandler, Ellen DeGeneres, Wizz Khalifa, Robert Downey Jr,Meghan Trainor, Chris Ewans, Heidi Klum vagy Amy Poehler. A 29. Kids’ Choice Awards március 16-án, 18:30-tól teljes egészében megtekinthető a hazai Nickelodeon műsorán.

 A nyertesek teljes listája:

 TELEVÍZIÓ

Kedvenc tévésorozat: A Thunderman család

Kedvenc családi tévésorozat: Muppets

Kedvenc férfi tévésztár – gyerekműsor: Ross Lynch – Austin Moon, Austin és Ally

Kedvenc férfi tévésztár – családi műsor: Jim Parsons – Sheldon Cooper, Agymenők

Kedvenc női tévésztár – gyereksorozat: Zendaya – K.C. Cooper, K.C., a tinikém

Kedvenc női tévésztár – családi sorozat: Sofia Vergara – Gloria Delgado-Pritchett, Modern család

Kedvenc tehetségkutató műsor: The Voice

Kedvenc főzőműsor: Tortakirály

Kedvenc rajzfilm: Spongyabob Kockanadrág

FILM

Kedvenc film: Star Wars: Az ébredő Erő

Kedvenc filmszínész: Will Ferrell – Brad Whitaker, Megjött Apuci

Kedvenc filmszínésznő: Jennifer Lawrence – Katniss Everdeen, Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész

Kedvenc animációs film: Hotel Transylvania 2

Kedvenc szinkronhang animációs filmben: Amy Poehler – Öröm, Agymanók

ZENE

Kedvenc együttes: Fifth Harmony

Kedvenc énekes: Justin Bieber

Kedvenc énekesnő: Ariana Grande

Az év kedvenc dala: Hello – Adele

Kedvenc új előadó: Shawn Mendes

Kedvenc kollaboráció: See You Again – Wiz Khalifa feat. Charlie Puth

Kedvenc könyv: Egy ropi naplója könyvsorozat

Kedvenc videójáték: Just Dance 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr558511434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása