A varázsvilág visszatér!
2016. március 12. írta: redbandita

A varázsvilág visszatér!

A mágia rajongói a varázsvilág új tájaira merészkedhetnek! A Harry Potter könyvek írója, J.K. Rowling különleges meglepetéssel rukkolt elő: a pottermore.com oldalon március 8-tól négy napon át egy-egy rövid, korábban még soha meg nem jelent írást tett és tesz közzé, mely a mágia észak-amerikai történetéről értekezik: ezek az írások a pottermore.com/hu oldalon magyarul is olvashatóak, természetesen a korábbi hét kötet és nyolc film zseniális magyar fordítója, Tóth Tamás Boldizsár tolmácsolásában.

image063.jpg

J.K. Rowling a rá jellemző fantáziával és alapossággal térképezi fel azt a világot, mely a novemberi moziszenzáció, az új film, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, hazai bemutató: november 17.) környezete lesz. Ezek az írások már azt mutatják, hogy a mozinézőknek bőven lesz részük újdonságokban. A pottermore.com/hu-n már mindenki beavatódhat a magnixek, bőrjárók és súrolók titkaiba…

image019.jpg

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr628470000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása