Néhányan már betekinthettek az új varázslós moziba
2016. február 07. írta: redbandita

Néhányan már betekinthettek az új varázslós moziba

Azok a szerencsések, akik a múlt hétvégén a floridai Orlandóban voltak, varázslattal találkozhattak. A városban működő hatalmas kalandpark, melyet az Universal Studios működtet, megtartotta évi rendes háromnapos Harry Potter-fesztiválját, ám az idén a rajongók valami extra ráadást is kaptak. Még korábban sehol be nem mutatott részleteket láthattak a készülő Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, bemutató: idén ősszel) című filmből.

acohp2016.jpg

Aki bejutott, mind igazi rajongó volt: a sikongató, kiabáló, lelkes tömeg nagy része a Harry Potter-történet valamelyik szerepelőjének öltözve élvezte végig a vetítést – és a lelkesedésben osztoztak a filmek korábbi szereplői. Akit egy másik forgatás nem tartott távol, az mind odagyűlt: Rupert Grint, Evanna Lynch, Matthew Lewis és Katie Leung (vagyis Ron Weasley, Luna Lovegood, Neville Longbottom és Cho Chang) színpadra is lépett, hogy a kérdésekre válaszoljon, de igazából csak annyi derült ki, hogy a korábbi filmek szereplői maguk is rajongók, és osztoznak az ő kíváncsiságukban: minél előbb szeretnék látni, milyen a visszaút J. K. Rowling varázslatos világába.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr768364748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása