12 film, amit várok 2016-ban
2016. január 01. írta: redbandita

12 film, amit várok 2016-ban

Idén is összeválogattam néhány filmet, amiket biztosan meg fogok nézni. Nektek van valami, amit már nagyon vártok?

girl-at-movies.jpg(Utoljára frissült 2016. 08.15.) 

  • Szenilla nyomában - Finding Dory (hazai premier 2016 június)

Nagyjából a 2002-es Némó nyomában óta várom a folytatást, és most végre elérkezik a premier! A folytatáson egy kicsit csavarnak és ezúttal a memóriazavaros és mindig dumáló kék halacskára fókuszálnak, aki egy hirtelen előjött emléknek köszönhetően elhatározza, hogy megkeresi a családját.

  • Jégkorszak 5 - Ice Age Collision Course  (hazai premier 2016 július) 

Már a Vándorló kontinens utolsó képkocái után is tudható volt, hogy jön a folytatás! Szerintem nem fogok csalódni. 

  • Aljas nyolcas - The Hateful Eight (hazai premier 2016 január)

Egyik kedvenc rendezőm Quentin Tarantino, így nagyon várom új westernjét. A sors úgy hozza, hogy egy hóvihar miatt egy wyomingi erdő közepén lévő faház fogadóban kénytelen meghúzódni néhány fejvadász. Egy ilyen kis helyen ennyi gazfickó nem biztos, hogy békésen megfér egymás mellett.

  • Kung-fu Panda 3 (hazai premier 2016 március)

Bevallom a második rész nem tetszett annyira, mint az első, de ettől függetlenül biztosan megnézem Po újabb szerencsétlenkedését.

Nagy bánatomra Hófehérke azaz Kristen Stewart már nem játszik a Hófehér és a Vadász folytatásában. Chris Hemsworth viszont igen!

  • Legendás állatok és megfigyelésük - Fantastic Beasts and Where To Find Them  (hazai premier 2016 november)

J. K. Rowling nagy sikerű Harry Potter könyveinek/filmjeinek előzetesének is mondják sokan. A cím biztosan nem ismeretlen a Potter rajongóknak, hiszen Harryék tanulnak a könyvből, melynek ez a címe. Az állatlexikont a történet szerint Newt Scamander (Eddie Redmayne) állította össze, még a XX. század eleji Amerikában, így a film története jóval Harryék megszületése előtt fog játszódni.

  • Dzsungel könyve - The Jungle Book  (hazai premier 2016 április)

2016-ban sem maradunk meseadaptáció nélkül, ezúttal Maugli kalandjai kerülnek sorra. 

  • A kis kedvencek titkos élete - Secret Life Of Pets (hazai premier 2016 augusztus)

A Gru és a Minyonok után az Illumination a Sonyval karöltve cuki kis állatok titkos életébe fog beavatni minket. Az eddigi előzetesek nagyon biztatóak!

  • Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (hazai premier 2016 március)

Szerencsétlen Ben Affleck több kritikát kapott a még el sem játszott Batman szerepe miatt, mint eddigi karrierje során bármikor. Én azért adok neki egy esélyt, de lehet, hogy megbánom...Zack Snyder újragondolt Supermanjével a DC világ is elkezdte felépíteni a saját kis közös mozis univerzumát. Az acélember folytatásában Superman világa végre ténylegesen találkozni fog Batmanével, ráadásul egyéb hősök is felbukkannak, mint pl. a Csodanő.

  • Szemfényvesztők 2 - Now You See Me: The Second Act (hazai premier 2016 június)

Jaj ettől nagyon félek, mert az első részt imádtam. Nagyon remélem, hogy tartják a színvonalat, és nem fog csalódást okozni. Azt azért sajnálom, hogy Isla Fischer ezúttal nem mutatja be trükkjeit, de kíváncsi vagyok az újoncra, Daniel Radcliffe-re.

  • Amerika Kapitány 3 - Polgárháború - American Captain Civil War (hazai premier 2016 május)

Chris Evans megint felölti a szerkóját és az emberiség segítségére siet! A Bosszúállók cselekedetei és a S.H.I.E.L.D.-ben történtek ráébresztették a világot arra, hogy a szuperhősöknek sem szabad csak úgy szabadteret adni, ezért a világ vezetői megalkották a hősregisztrációs törvényt, ami szerint minden szuper képességű egyénnek a kormánya előtt jelentkeznie kell és fel kell vállalnia a kilétét. Ez az akció megosztotta a Bosszúállókat és emiatt két csapatra szakattak, az egyikük a regisztráció mellett, míg a másikuk az ellen állt ki.

Kis szünet után a Disney megint belecsap a lecsóba. Egy olyan mesefilmmel örvendezteti meg a nézőket, amiben az emberek helyett különböző állatok élik civilizációban az életüket. A történet egy csirkefogó róka és egy nyüzsinger nyomozó nyuszi köré fog épülni, kiknek együtt kell megoldaniuk egy bűnügyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr88216250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása