Az élet csajos oldala - 2 Broke Girls - Második évad
2015. október 27. írta: redbandita

Az élet csajos oldala - 2 Broke Girls - Második évad

Sajnos vagy szerencsére ez a sorozat is függőséget okozott nálam, így gyorsan lezavartam a második évadot is. Nemrégiben számoltam be az első tapasztalataimról, most még pozitívabb a véleményem. Imádom ezt a két csajszit, bár továbbra is Max a kedvencem. Most Caroline-ra talál rá a szerelem, Candy Andy személyében. Végre megismerjük Martin Channing-et is. Ez az évad eredetileg 2012 szeptembere, és 2013 áprilisa között futott, nálunk pedig 2014 augusztusában mutatták be.

2-broke-girls-the-complete-second-season-dvd-cover-73.jpg

Szóval ott fejeződött be az első évad, hogy maga Martha Stewart dicséri meg a lányokat, de hiába ígéri meg, egyelőre nem jelentkezik.Max nagyon csalódott emiatt, de próbál közömbösnek mutatkozni. Végül azonban rátalálnak egy ajánlására, aminek nagyon örülnek, és rendkívül büszkék rá!

Feltűnik egy új szereplő, aki eddig csak emlegetve volt. Természetesen Caroline apjára, Martin Channings-re (Steven Weber) gondolok. Max-nek nagyon szimpi a fickó, Caroline viszont eléggé kiakad rá, hogy miért nem gondoskodott valamiféle B tervről, mikor elkezdett sikkasztani. Hibáztatja őt a  helyzetéért, de végül kibékülnek.

2-broke-girls-season-2.jpg

Az étkezdét megpróbálja kirabolni egy alak, ez Caroline-ra a frászt hozza, ami jó időre a többiek céltáblájává teszi, főleg Sophie nem tud leszállni a témáról. Ez Caroline-nak rossz, viszont én például nagyon sokat nevettem rajta.

A lányok szinte bármire hajlandóak lennének már a cupcake üzlet beindítása miatt, így jelentkeznek egy valóságshow-ba is. Hát finoman szólva nem szerepelnek valami fényesen. Ezt tehát elbukják, viszont meglepetésükre érkezik egy hitelkártyájuk, de nem tudnak túl visszafogottan bánni vele, aminek meg is lesz az eredménye.

2-broke-girls-season-2-episode-4-and-the-cupcake-war-9.jpg

Kiderül, hogy Earl-nek (Garret Morris) egész sok eddig titkolt gyerkőce van, most éppen az egyik fia, Darius (Cedric The Entertainer) látogatja meg. A fiú egy jól fizető és biztos állást hagyott ott, hogy új karrierbe kezdjen. Stand up-olni szeretne, a lányok próbálják segíteni első fellépésénél.

Max és Caroline talál egy üresen álló, olcsó üzlethelyiséget, amit szeretnének kibérelni, új cupcake boltjukat nyitnák itt meg. Szemben velük van egy kis hangulatos cukorkabolt, aminek a tulajdonosa, Andy (Ryan Hanssen). A srác nagyon jófej, mindkét csajnak nagyon szimpi, de egyértelmű, hogy neki Caroline tetszik. Az ismerkedés nem zökkenőmentes Caroline hülyébbnél hülyébb helyzetekbe hozza magát a fiú előtt, de végül összejönnek. Mondjuk Andy eléggé meglepődik, mikor megtudja ki is valójában Caroline, de inkább jó értelemben. Szeretne bizonyítani neki, szeretné hercegnőhöz méltó módon kényeztetni őt.

2-broke-girls-season-2-episode-6-and-the-candy-manwich-2.jpg

Sophie (Jennifer Coolidge) anyagi segítségével a lányok kibérlik az üzlethelyiséget. Nagyon sok a munka az új bolt megnyitása előtt, így Caroline javaslatára felvesznek egy gyakornokot (Abby Elliot). Csakhogy Max-nek nem megy a főnökösködés, és ezt a hölgy szépen ki is használja.

2-broke-girls-season-2-episode-13-and-the-bear-truth-8.jpg

A nagy megnyitóra Max az összes exét meghívja, hogy megmutassa milyen sokra vitte. Természetesen Johnny (Nick Zano) is megjelenik, aki elvileg mégsem nősült meg, és kis időre megint összegabalyodnak Max-el. Feltűnik egyébként Robbie (Noah Mills) is, akit az első évad első néhány részében láthattunk, mint Max pasija. Tudjátok, aki Caroline-nal is kikezdett..

Sophie nagyon összetör, mikor megtudja, hogy álmai háza, ami Lengyelországban épül(ne), nem is létezik. Jól átverték. Oleg (Jonathan Kite) sehogy sem bírja megvigasztalni, így arra kéri a lányokat, hogy adják vissza a pénzt amit a bolthoz kaptak. Ezt nem tudják megtenni, viszont beveszik Sophie-t csendes társnak. De persze ő nem igazán tud csendes maradni.

Egy idő után Caroline és Andy kapcsolata kezd komolyra fordulni, elhangzik az a bizonyos Sz betűs szó is, nem semmi körülmények között... Én amúgy szurkoltam nekik, nagyon jópofa páros voltak. Na ebből már ki is derül, hogy szakítanak. Pedig látszólag minden rendben, Max is tök jól kijön Andy-vel. Mindenki nagyon kedveli a vicces, jópofa srácot. Igazából csak egy gond van: Caroline. Aki annyira munkamániássá válik, hogy még pasija szülinapjáról is megfeledkezik. Ciki..

2-broke-girls-dec-10.jpg

Andy komolyan tervezne a lánnyal, de úgy érzi nem tudja felvenni a versenyt a cupcake bolttal. A szakítás után kezdetben úgy tűnik a barátság megmarad, legalább Andy és Max között, de később ez nem működik, és Andy búcsú nélkül távozik. Caroline szinte biztos benne, hogy ő már egyedül fog meghalni, mindig csak karrierjét fogja hajtani, családja nem lesz. Ebben egy jósnő is megerősíti.

2-broke-girls-season-2-episode-21-and-the-worst-selfie-ever-3.jpg

Az üzlet amúgy nem megy túl jól, sokszor még a bérleti díj kitermelése is nehézséget jelent. A lányok szó szerint éjjel-nappal dolgoznak. Nappal ugye a boltban, este a kifőzdében. Nagyon nehezen viselik már az alvás hiányát, és a főnökük, Han (Matthew Moy) sem tolerálja a dolgot. Még kölcsönt is megpróbálnak igényelni, amihez Han ajánlólevelére van szükségük. Biztosítást nem tudnak kötni, így amikor baleset történik a boltban a sérült (Andy Dick) beperli őket.

Nagy esemény a lányok életében, hogy egy magángéppel utazhatnak el a Grammy gálára, ráadásul mindezt ingyen, Max egy gavallér zenész sráctól kapja ezt a kis meglepit. A gépen utazik 2 Chainz, aki természetesen saját magát alakítja.

2-broke-girls-season-2-episode-16-and-just-plane-magic-7.jpg

A cupcake üzlet nagyon nem megy jól, de szerencsére Caroline-ék kapnak egy ajánlatot, egy ingatlanos cég megvenné a helyiség bérleti jogait. Caroline először nem akar belemenni, végső elkeseredésében egy rokontól, a nagynénjétől (Missi Pyle) akar pénzt kérni. De a nő gyerekkorától gyűlöli Caroline-t.A lányok végül el kell, hogy adják a boltot. A csődöt mindketten elég rosszul viselik, de mivel pénzre szükségük van, egy irodában vállalnak helyettesítő munkát.

Caroline késik a munkából, de ez nem feltétlenül az ő hibája, egyszerűen nem tud aludni, mert Oleg és Sophie minden éjjel túl hangosak. Han viszont nagyon megharagszik a lányra, aki végül felmondd. Max mindent megpróbál, hogy kibékítse őket. Addig is Caroline elvállalja, hogy gatyába rázza Oleg agglegény lakását, hogy az fogadhassa otthon is Sophie-t. Csakhogy nagyon más elképzeléseik vannak mindannyiuknak.

103106_wb_0505b.jpg

Andy kis időre visszatér Caroline életébe, valamiféle barátság extrákkal dolgot terveznek. Csak az a baj, hogy az egyéjszakás kaland után Caroline nem érzi túl jól magát. Na nem pszichésen, hanem fizikálisan. Mivel orvoshoz menni nincs pénze, megpróbálja az öngyógyítást és így elkészül élete legrosszabb szelfije.

2-broke-girls-season-2-and-the-worst-selfie-ever.jpg

Max kedvenc sorozatának a Különleges ügyosztálynak egy epizódját az étkezdében akarják leforgatni. Mivel a produkció színésznője kilép, ezért Caroline-é lehet a főszerep, ha hajlandó a szereposztó díványon megfordulni.

2-broke-girls-season-2-and-the-extra-work.jpg

Az évad vége felé Martin Channing behívatja magához a lányokat, és négyszemközt akar beszélni Max-el. Egy volt alkalmazott, Sandra (Beth Lacke) szeretne egy botránykönyvet kiadni, amiben azt állítja, hogy Martin a szeretője volt. Sőt ennél tovább is megy...

2-broke-girls-and-the-tip-slip.jpg

Han nagyon izgatott, mert egészségügyi ellenőrzést kapnak, amin szeretne jól szerepelni. Minden rendben is megy, de végül mégsem a legjobb eredményt kapják. Az indoklás az, hogy egy hátsó raktár nagyon piszkos, romos. Han azt sem tudja, hogy van ilyen, így a lányokkal együtt utánanéz. Rátalálnak a helyiségre, ami egy romhalmaz, mégis a lányoknak egy új lehetőség. Itt akarnak új üzletet nyitni.

Nekem ez az évad még jobban is tetszett, mint az első, pedig azt is nagyon szerettem. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki szereti a szitkomokat. Kivéve a Kardashian lányoknak, akik rengeteg savat kapnak. Több celeb, és jelenségis  kiparodizálódik az epizódokban, de ők különösen sokszor kerülnek célkeresztbe. Talán többször, mint a Max által leginkább utált hipszterek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr288025968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.29. 08:47:46

sztem is jobb,mint az első. a harmadik volt gyengébb.
süti beállítások módosítása