Agymenők - The Big Bang Theory S09E03 The Bachelor Party Corrosion
2015. október 13. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory S09E03 The Bachelor Party Corrosion

Jó volt ez is, tetszett. A sztori kapcsolódik az évad nyitóepizódjához, ugyanis Leonard kap egy utólagos legénybúcsút a barátaitól, ha már az esküvő előtt ez elmaradt. Eközben a lányok titkokat vallanak be szüleiknek. A kedvencem Amy volt, nektek?

12036429_10153357911179678_3936122335496241769_n.jpg

Mivel Penny (Kaley Cuoco) és Leonard (Johnny Galecki) elég hirtelen ötlettől vezérelve házasodtak össze, így sok mindenből kimaradtak. Howard (Simon Helberg) és Raj (Kunal Nayyar) úgy döntenek, hogy tartanak Leonard-nek egy utólagos legénybúcsút, méghozzá Mexikóban. Ha kell erőszakkal is elrabolják, vagy ha valaki mást kell esetleg :P

Miközben a fiúk nekivágnak a nagy útnak a lányok is összegyűlnek Penny-nél, de nem buliznak. Csak iszogatós, dumcsizós estet tartanak, ahol is kiderül, hogy Penny még nem merte bevallani szüleinek, hogy titokban ment férjhez. Amy (Mayim Bialik) pedig még nem tudatta rendkívül szigorú anyjával, hogy szakított Sheldonnal. Bernadette (Melissa Rauch) mindkettőjüket, ők pedig egymást győzködik arról, hogy valljanak színt. Végül mindketten telefonálnak, de a dolog elég furcsán sül el.

thumbs_big-bang-theory-1.jpg

Howard-nak sikerül kibérelnie egy híres fizikus lakóbuszát, ezzel vágnak neki az útnak. Azonban útközben defektet kapnak, és diplomák ide vagy oda ez bizony kifog rajtuk. A fizikai tudásukkal próbálják megoldani a problémát.

big-bang-theory-9_03-640x427.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr207964174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása